diumenge, 17 de març del 2013

FRANZ FERDINAND - Can’t stop feeling


17/03/2013:

La setmana passada, havia d'haver passat una cosa que no va passar. Era un cosa bona. El fet que no hagi passat, tampoc vol dir que la cosa sigui dolenta. Era una cosa que si passava, bé, i si no, doncs també. El fet és que tot això, em diua a parlar de Franz Ferdinand i la seva cançó “Can't stop feeling”. El fet important, és que es una cançó que la meva filla gran escolta molt.

Franz Ferdinand, és un grup molt molt molt bo, que amb cançons curtes i efectives, transmeten unes ganes boges de ballar. Tenen un do especial per això. Així doncs, a ballar.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Què en gaudiu!!

ANY: 2009
CD: Tonight

Senzill: Can't stop feeling





3 comentaris:

btretze ha dit...

Havia llegit d'ells que van formar el grup perquè volien fer cançons que fessin ballar a les noies. Els vaig veure fa... buf! no sé, 5 anys o així a Barcelona i la veritat és que ho van aconseguir, t'encomanen l'energia.


Els tinc bastant abandonats des de fa temps... m'he anat tirant més cap a grups més electrònics i n'he abandonat pel camí (també és el que té perdre el disc dur amb tota la música d'anys i anys).

Bona cançó!

música: ni temps ni espai ha dit...

Per ballar, són descarament, dels més efectius.

Copies de seguretat. sempre hi pensem quan és tard!!!!

Salutacions.

btretze ha dit...

No n'aprenc mai amb això de les còpies de seguretat, perquè ara torno a tenir un disc dur extern amb música i tal, però quan se'm peti ho tornaré a perdre tot, com sempre...