diumenge, 28 d’octubre del 2012

ARMAGEDDON DILDOS - In my mind (Like a knife)

28/10/2012:

De tant en tant, de cop i volta, alguna cosa fa que et retrobis amb el teu passat. A mi, en pocs dies m'ha passat dos cops. Un d'aquests casos va ser quan vaig veure que Armageddon Dildos venien al nostre païs, a fer un concert. No sentia parlar d'Armageddon Dildos des de la meva època de cràpula, on cada cap de setmana, repetíem un cop i un altre els circuit de l'època daurada “Boira – Verdi - KGB (cal destacar al Verdi, antre que sempre recordaré com el lloc on millor he gaudit de la música, amb els millors dj's que vist mai, en Toni Verdi, i sobretot l'Esteban) o l'època “Hospitaletera” amb el Compliche – A Saco – Atonium. Era un “Non-stop” de ball de seqüència sintetitzada, amb l'únic ajud d'un parell o tres de “cubates”.

Era en aquesta època, que Armageddon Dildos, eren els responsables de dos o tres himnes “toma-toma” (E.B.M. pels puristes de les etiquetes) que feien que aquella pista de ball, no descansés fins que ens feien fora del local. Jo en recordo tres, però segons les dates d'edició, precisament el tema que avui presento, no podia ser un d'aquests himnes que jo recordo. Jo parlo d'entre el 1987 i 1994, i les edicions que trobo per la xarxa d'Armageddon dildos, són massa “justetes”. O jo m'equivoco, o alguna cosa falla per aquí (probablement, la meva memòria em falla) Cosa que em porta directament al la cançó d'avui “In my mind (Like a knife)”.

Sigui com sigui, a Armageddon Dildos, els hi vaig perdre la pista, i estava convençut que estaven desapareguts i oblidats. Però pel que he pogut veure per la xarxa, s'han anat movent regularment fent els seus discos i fent els seus concerts. Hauré de recuperar-los.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Què en gaudiu!!

ANY: 1994
CD: 07 104

In My Mind (Like A Knife)



2 comentaris:

btretze ha dit...

Doncs jo no els coneixia gens i els vaig veure el dimecres en directe. Bastant bastant bé.

EBM a tope i molta força i ganes de passar-ho bé, i de fer-ho passar bé.

Investigaré una mica a veure què tenen.

música: ni temps ni espai ha dit...

tu sempre fent ràbia (jejeje)
Vaig a "casa teva" a veure que expliques.
Salutacions.