dissabte, 23 de juny del 2012

SHAKIRA - Antes de las seis


-->
23/06/2012:

-->
L'altre dia va ser l'aniversari de la meva filla petita. Si no recordo malament, és el primer cop que parlo d'ella i sobre ella. És una nena força independent per una banda, però amb la seva curta edat, no pot evitar ser al mateix temps, força influenciable. Musicalment parlant, fins no fa gaire, no tenia cap criteri propi i li agradaven les cançons que posa la seva mare o la seva germana gran (la música del papa, és de sorollets). Però va ser a final d'aquest passat hivern, que vaig notar que les coses ja no eren així, i que finalment era ella la que havia decidit quina cançó li agrada més, i quina no li agradava. La cançó escollida va ser “Antes de las seis” de la Shakira. Entre tot el que podia escollir (de la discoteca de la seva mare) va escollir a aquesta colombiana que com ja he dit algun cop, li tinc certa debilitat, ja que sincerament m'agraden la majoria de les seves cançons.
-->
La meva filla, a més d'escollir una cantant amb la que la meva dona i jo podem conviure perfectament, ho va fer amb una cançó de gran caràcter melòdic, on no hi ha cap espai per les famoses danses de la Shakira, i això m'agrada, ja que la meva filla no s'ha deixat encisar per una cançó “marxosa” amb una coreografia increïble on apareix una Shakira enlluernant, sexy, divina, princesa. La meva filla ha escollit una cançó relativament senzilla, amb una melodia plena de bellesa i amb un vídeo clip poc espectacular. M'ha agradat l'elecció que ha fet la meva filla petita. Així doncs, només em resta desitjar-li a la meva filla petita, que els proper any sigui esplèndid per ella.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.

ANY: 2010
CD: Sale el sol
-->
Senzill: Antes de las seis.
-->

2 comentaris:

Brian ha dit...

La nostra filla, que acaba de complir 7, sempre demana cançons de Shakira, variades, per a ballar :)
Entre totes les coses boniques de veure en els xiquets, veure com estan formant els seus gustos per la musica m'encanta també.

música: ni temps ni espai ha dit...

La meva petita també acaba de fer 7 anys.
Si que es maco veure com van agafant criteri musical . . . tot i que també me'n portaré algun ensurt i algun disgust
salutacions.