diumenge, 29 d’abril del 2012

DE/VISION - Flavour of the week (Directe 2009)


29/04/2012:

Hem passat una setmana (. . . llarga) amb força contrastos emocionals que ens feien passar d'un bon gust de boca, al mal gust de boca i així un cop i un altre cop i un altre cop (futbolísticament parlant, ja que si parlem d'economia o de política, el mal gust de boca és constant) Varem començar amb molt bon gust de boca, quan el Bayern de Munic va guanyar al R. Madrid a l'últim minut de partit. Però tot va canviar quan el Chelsea va guanyar al Barça en el temps de descompte de la primera part del seu partit. La cosa es va posar pitjor quan el dissabte, el R. Madrid va guanyar al Barça en el Camp Nou, perdent pràcticament d'aquesta manera l'equip català, qualsevol possibilitat de guanyar la lliga d'aquest any, en favor de l'equip “merengue”.
La cosa encara es va posar més agra, quan el Chelsea, va eliminar de la Champions League al Barça, quant tots teníem la remuntada del Barça com una cosa segura. Per sort, al dia següent va ser el R. Madrid, contra tot el que es podia pensar, el que va estar eliminat de la Champions League sense que la seva remuntada tampoc es deixés veure. Tot això, amb gols als temps de descompte, als últims minuts, tandes de penals esbojarrades, posant encara més carrega emocional, ja que de cop i volta, les coses canviaven la tendència que portaven i finalment han esdevingut uns finals sorprenents.

Per acabar, tot aquesta orgia emocional, en Pep Guardiola va anunciar que no renovaria per continuar entrenant al Barça més exitós de la historia. Ací també hi va haver carrega emotiva, ja que fins un dia abans, tothom deia que la renovació d'en Pep Guardiola era segura. Personalment veia clar que en Guardiola no seguiria, ja que havia deixat passar massa temps i masses oportunitat oportunes per anunciar la seva renovació. Així doncs, un altre cop, quant tothom donava per segura una cosa, de cop i volta, no és com la gent es pensava, i de la satisfacció i seguretat sobre la renovació de l'entrenador del Barça, varem passar, a la por i la la incertesa un esdevenidor difícil. Però de cop i volta, les nostres emocions tornen a patir un altre canvi de sentit, quan la directiva del Barça fa un roda de premsa molt ben estudiada per suavitzar la tristor de la marxa d'en Guardiola, i alhora anuncia una sorpresa força agradable, com és la contractació de primer entrenador del Barça, al Tito Vilanova, convertint lo que semblava en el temut canvi de cicle, en un simple canvi d'etapa dintre del mateix cicle. Sobre en Pep Guardiola, crec que es mereix un a entrada per ell sol, i ja la faré quan tingui temps.

És d'aquesta manera, com hem anat passat d'un bon gust de boca a un mal gust de boca i viceversa, durant aquesta última setmana (. . . llarga) I aprofitat que aquest dissabte, DE/VISION toquen a Barcelona, i que una de les seves millors cançons és titula precisament “Flavior of the week”, doncs no puc passar la oportunitat de presentar avui aquesta cançó. És una cançó perfecte en tots els sentits, i de fet, porto tota aquesta setmana escoltant-la a totes hores. La poso en un directe de l'any 2009., per que ens puguem fer una idea, de com és quest grup en directe.

Per cert. En les tres entrades que h fet de DE/VISION; he parlat de futbol. És casualitat, o és que parlo massa de futbol?

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.

ANY: 2007
Àlbum: Noob


















CD-Single: Flavour Of The Week


















ANY: 2009