dimecres, 10 d’agost del 2011

BRYAN FERRY - You can dance (Live TV - 2010)

10/08/2011:

Avui, en Bryan Ferry, el cantant de Roxy Music, farà un concert Sant Feliu de Guíxols, dins del Festival de la Porta Ferrada, i sempre és una bona notícia que personatges d'aquest bagatge, s'apropin a casa nostra per oferir-nos les seves cançons en directe, sobretot si és en poblacions on no tenen massa oportunitats de veure i escoltar a estrelles de primera fila dins de la música a nivell mundial.

A mes, en aquest cas en concret, cal destacar que en Bryan Ferry, als seus 65 anys, segueix en forma i ho va demostrar l'any passat treien un nou CD, del qual només conec dos cançons, i una d'elles, “You can dance” és excel·lent, i és per això que m'he decidit a penjar-la, i com és habitual en un directe, ja que em faig ressò d'un concert. És tracta d'un directe televisiu, que no és el mateix, però . . .

M'agradaria parlar d'altres temes d'actualitat, com per exemple la manifestació que s'ha convocat el proper 13 d'aquest mes d'agost, per tal de protestar pel les retallades a la Sanitat pública que patirem tots els ciutadans de la comarca de La Selva (Maritima) i el nord del Maresme, però estic una mica cansant d'estar-me queixant sempre. Això no vol dir que a partir d'ara, calli, i molt menys, que oblidi i perdoni.

Així doncs, som al estiu i gaudim d'aquesta cançó que ens farà ballar moderadament i sense suar massa, que no és gens glamouròs, i si una cosa té en Bryan Ferry, és glamour.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2010
CD: Olympia


















Senzill: You can dance