dissabte, 13 d’agost de 2011

DURAN DURAN - Violence of summer (Love's taking over)

12/08/2011:

Avui, Duran Duran, havien de fer un concert a Eivissa, a la discoteca Amnesia, però com han hagut de cancel·lar la seva gira europea per un problema a les cordes vocals del cantant, doncs no faran el concert. Buscant quina cançó de Duran duran podia penjar amb motiu del seu concert (que finalment no es farà) vaig pensar que la més adient era “Violence of Summer” del seu CD Liberty. El més normal hagués estat posar una cançó del seu últim disc, però és que la veritat, trobo que aquest estiu, regalima una certa violència, que a més, temo que al setembre esclati del tot.

La violència d'aquest estiu, la podem trobar, de forma obvia als aldarulls de Londres, que tenen clarament una rel de protesta social, tot i que com és lògic, el delinqüents habituals han aprofitat per fer el seu propi benefici d'aquesta protesta. Com també ho han fet els poders fàctics i els mitjans de comunicació, volen fer veure que aquesta violència només respon a un acte de vandalisme sense cap rere fons social.


Altre tipus de violència, és la violència econòmica que patim amb la crisi, que fa que moltes famílies vegin com perilla la seva estabilitat econòmica, altres veuen com perden la seva estabilitat econòmica, i altres, ho perden tot, fins hi tot, la casa. També tenim la violència social, que patim a casa nostra amb les retallades a sanitat i que també patirem a educació el proper setembre. O la violència humanitària que estan patint els països de la banya d'Africa, on la gana s'emporta cada dia a alguna persona (cada dia!!!!!!!! Només cal que busqueu al Google amb “cada dia moren a Africa” i flipareu) Aquesta, sense cap mena de dubte, és la violència que pitjor suporto. I per últim, a nivell personal, també estic patint una situació “violenta” que m'incomoda força, i no em deixa gaudir de les vacances com a mi m'agradaria.

Així doncs, crec que no podia escollir un altre cançó de Duran duran que no fos aquesta, i penjo el vídeo clip de “Violence of summer”, del CD “Liberty”, que ni el CD ni el senzill van tenir massa ressò, per mi d'una manera injusta, ja que és un disc memorable.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1990
CD: Liberty

3 comentaris:

btretze ha dit...

Estàs molt actiu últimament, veig que estàs de vacances. A disfrutar-les, a mi me'n queden 2 de feina i després 3 de descans!!


Duran Duran no em desagraden, però tampoc m'acaben de dir res. De tant en tant els poso i no em molesten, però d'aquí no aconsegueixo passar.

música: ni temps ni espai ha dit...

Actiu? si trigo mes d'una setmana el penjar rés!!!!!

2 setmanetes i desprès vacances . . . per Alemanya, no? Tu si que saps.

Tinc previst aquesta setmana fer una repassada pel teu blog. Osia, que et ve un Tsunami de comentaris meus. Prepara't!!!!

btretze ha dit...

Ara que miro les dates sí que veig que no són tant tant seguides. Se m'havien acumulat a mi!

Això sí, un parell de seguidets sí que n'has publicat i s'agraeix, que així vaig descobrint més coses.

Jo ara començo a agafar una mica més de ritme que a la feina ha baixat el volum i vaig més descansada :)