dimarts, 22 de novembre de 2011

FRANCO BATTIATO - Centro di gravità permanente

22/11/2011:

Avui aquest blog compleix el seu terder aniversari, i com ja és costum, ho celebra compartint una cançó d'en Franco Battiato, ja que ell és l'autor de la cançó que dona nom a aquest blog. Aquest any toca posar “Centro di gravità permanente”, la cançó que probablement més èxit comercial ha tingut de totes les que ha fet en Franco Battiato. Bé, no tinc gran cosa més a dir, només gràcies als que em dediqueu una mica del vostre temps llegint les meves dèries i les meves tonteries i escoltant les cançons que vull compartir. També gracies als que dediqueu una part del vostre temps, compartint coses, ja que així, obtinc més informació i puc conèixer coses que fins ara no coneixia. I als que us creieu alguna cosa especial, doncs que us . . . .

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1981
Àlbum: La voce del padrone
5 comentaris:

btretze ha dit...

Ahir parlàvem d'aquest home a la feina i no hi havia manera que em sortís el nom. Ja veus quines casualitats.

Enhorabona pels 3 anys!

música: ni temps ni espai ha dit...

Espero que en parlessis bé (je, je) o parlaves del seu nas?

Gràcies.

Brian ha dit...

Felicitats!! Costa, aixo de tenir un bloc, pero paga la pena :)
També, casualitats de la vida, aquesta setmana a mi m'han demanat un favor relacionat amb FB!! Una amiga vol que investigue on i quan fa concerts, ja que el seu novio és un fan, molt fan, i anirien on sigui..!
La veritat, no li coneixia gaire , només a traves de 4 cançons que he sentit en aquest bloc i altres - és que el pop "europeu" no esta molt arrelat a Anglaterra, i no va ser fins arribar aqui que he començat a sentir-la. Per exemple, jo pensava que Laura Branigan havia escrit Gloria !!

música: ni temps ni espai ha dit...

Gràcies per les felicitacions.
I lo del concert d'en Franco Battiato, em sembla que ho teniu negre. Ara mateix, no té previst cap tipus de concert.

I la relació Europa Anglaterra sempre ha estat difícil. de fet, em sembla que els anglesos diuen que el el continent el que esta separat de les illes britàniques :)

Salutacions

Brian ha dit...

Pos, si, en els dos casos. Ja veig que no te cap concert :( pero m'he ficat als seus mailings a vore si surt alguna cosa ..... i evidentment, en lo d'Europa. Esta la famosa frase del The Times als anys 40 o algo aixi, en un dia de boira "Europa s'ha quedat aillat per la boira" !!