dimarts, 12 de juliol del 2011

ZZ TOP - Legs (Live from Texas)

12/07/2011:

Un altre grup que ens visita aquest dies, són els ZZ Top. Un grup històric, per mi ben curiós i que durant la seva historia, té algunes cançons que m'han agradat, i que m'agraden força.

És un grup carregat de tòpics, concretament de la part més rural dels Estats Units amb cotxes i pick ups, camions, carreteres amb bars de carretera, amb gent de classe obrera sense massa glamour, l'esperit del Rock'n'roll i el blues, i sobretot les noies de fantasia pseudo eròtica de qualsevol mascle sense masses pretencions. Però tot i aquests tòpics, és un grup peculiar. El propi nom és peculiar, (o a mi m'ho sembla) És un grup que amb 40 anys d'historia, mai a canviat la seva formació, i durant els anys 80, amb el seu grans moments d'èxit comercial, van afegir a la seva música uns tocs de sintetitzador, que feien de les seves cançons tinguessin un flaire especial. I no podem oblidar, que és un grup amb un petit sentit de l'humor, que deixen veure en els seus vídeoclips.

Ja que venen a tocar en directe, concretament el dia 13 al Poble Espanyol de Barcelona, doncs penjo una d'aquelles cançons tan especials dels anys 80, tocada a l'any 2007. És un vídeo que ens permet veure que un cop han acabat de construir les cançons, difícilment faran canvis en les seves cançons. La cançó és “Legs”, simplement, genial.

Per sort, he evitat parlar de les seves llargues barbes . . . . . . . . . vaja. Ja he caigut en el tòpic.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i el so a tota canya.

ANY: 2008
DVD/CD: Live from Texas



















5 comentaris:

btretze ha dit...

Saps que no he escoltat mai cap cançó de ZZ Top? Els conec, però diria que no n'he sentit cap cançó... Ara decidiré a veure si vull trencar aquest encant desconegut que tenen escoltant la cançó que penges o el mantinc una mica més

btretze ha dit...

Ei! Acabo de veure això al teu blog:

10/02/2012
VNV NATION
+ FROZEN PLASMA
Sala BIKINI
Barcelona

No sé com se m'ha passat. Sí que he vist que treuran disc al setembre, però encara no he tingut temps d'escriure al respecte. Quina gran notícia ara que s'uneixen les dues coses.

I com saps els teloners? M'agraden molt Frozen Plasma també.

música: ni temps ni espai ha dit...

Hola.
Què no has escoltat rés de ZZ Top????? segur que sí.Que has decidit? Els vols conèixer una mica més? No cal que aprofundeixis gaire. Per mi, amb "Legs", "Sharp dressed man", "gimme all your lovin'" i alguna més, ja n'hi ha més que que suficient. Bé, el dis "eliminator" en conjunt està força bé, si vols despertar el teu costat "surenyu"

Respecte a lo de VNV Nation, ho vaig saber pel Facebook. Però aqui tens més informació.
http://www.neuwerk-music.de/en_news.html
Vigila, ja que els Frozen Plasma, al 2009 van cancelar una gira amb VNV Nation, i et podria confondre si mires per la xarxa.
I si, és ben cert. el nou disc i la nova gira, són una molt bona notícia.
Salutacions.

Brian ha dit...

Je je, els videos dels 80, del Eliminator no s'esborraran mai de la memoria d'algun noi que els veu quan té 15 anys ;)

música: ni temps ni espai ha dit...

I tant que no, brian.
Et dec moltes visites, i fins avui no havia vist el teu comentari.
a veure quan em puc passar per "casa" teva.
Salutacions.