divendres, 27 de maig del 2011

SIMIAN MOBILE DISCO - Audacity of huge

27/05/2011:

Tinc moltes coses de les que parlar, però no tinc temps per res, i per tant hauré d'esperar i trobar el moment per fer-ho. Així que vaig de cara a barraca, i penjo la cançó “Audacity Of Huge” de Simian Mobile Disco. Un cançó esplèndida.

Simian Mobile Disco és un duet de DJ's que es dediquen a fer les seves pròpies cançons amb numeroses col·laboracions. I ho fan força bé, ja que la majoria de les seves cançons, estan molt ben fetes, i a més, les fan de molts estils diferents.

Aquesta formació “toquen” al “Primavera Sound” el divendres 27/5 a l'Escenari Llevant (Parc del Fòrum) a les 3:15h i el diumenge 29/5 a Apolo Festa Comiat a les 3:00h (això no sé si vol dir que ”toquen” la matinada de dijous al divendres, o dels divendres al dissabte, o dels dissabte al diumenge, o del diumenge al dilluns. Ho sento)

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i el so a tota canya.

ANY: 2009
Àlbum: Temporary Pleasure


















Maxi CD: Audacity Of Huge




















2 comentaris:

btretze ha dit...

No n'havia sentit parlar mai, però la cançó m'ha agradat.

Al Primavera potser m'hagués agradat veure Pulp, però del que tinc ganes és de veure The Human League al Sónar, però 60€ és massa... Estic a la "búsqueda y captura" d'una entrada gratis, jajajajaja.

música: ni temps ni espai ha dit...

No et pensis que jo fa gaire que els conec. estan força be, i no és repeteixen massa a ells mateixos.

Respecte al sonar, estic igual que tu. A veure si tenim sort :)

Salutacions