dissabte, 9 d’abril del 2011

YAZOO - Don't go

09/04/2011:

Demà, diumenge, és l'última tongada de les consultes populars per la independència de Catalunya, i se celebra a Barcelona i a Blanes, entre d'altres poblacions catalanes. Són molts els motius per no participar en aquesta consulta popular. Per exemple . . . . emmmmmmmmmmmm . . . . . espera, que ho tinc a la punta de la llengua . . . . . sí, era . . . . . ah, si!!, era . . . . . . no, no això no era. Ostres. Què era? . . . . . . . . . .ah! Ara sí. Ja. Ja m'he n'he recordat.

Un dels motius per no anar a votar, és que això de la independència, no l'importa a ningú. Amb els problemes econòmics que està passant la població catalana, qui pot pensar en una nimietat sobre la independència, per exemple econòmica, d'un poble, que permetria no tancar ni plantes d'hospital ni quiròfans, ja que no tindríem la desavantatge, uy! Perdó, la necessitat de ser espoliats, uy! perdó un altre cop, de ser solidaris amb algú que després no ens dona els que ens deu? I això només és un exemple. En el següent vídeo, us expliquen millor els motius per no anar a votar.


Bé. En realitat, el que s'ha de fer, és anar a votar. Hi ha una frase del vídeo que diu. . .” vota SÍ, vota NO, vota el que vulguis. Ets lliure” jo afegiria “Ets lliure? Catalunya és lliure” No deixa de sorprendrem, com alguns polítics, s'atreveixen a no fomentar la participació en un consulta popular. Sembla que només volen que participem, quan surten guanyant ells o les seves idees. Quan el que pot sortir, no els hi agrada, doncs aleshores . . . . . bé, queden retratats.

Aquesta promoció que s'ha fet per la participació a la consulta popular, posant en evidència els arguments, per mi, del tot estúpids (en el millor dels casos) dels que no volen que participem activament en la nostra societat, m'ha fet pensar en la cançó de Yazzo, “Don't go”, on el títol ens demana que no anem a un lloc, i quan veiem el vídeo clip, voldríem anar-hi, ja que sembla que ens mostra un lloc que en un principi, ens hauria de fer por, però en realitat, és divertit.

La cançó és una d'aquelles cançons perfectes. És una cançó que està a punt de complir 30 anys, i a mi em segueix sonant igual de bé. Em segueix motivant com el primer dia. De fet, és una cançó tan ben feta, que sona bé, i contagia “marxa” fins hi tot quan s'escolta en acústic i sense bateria.

Així doncs, penjo la cançó en la versió original (vídeo clip) i un directe acústic televisiu de l'any 2008, sense la participació d'en Vince Clarke. I ja sabeu. No hi aneu i no voteu, no fos cas que fóssim un pel més lliures i podríem prendre mal.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i el so a tota canya.

ANY: 1982
Àlbum: Upstairs at Eric's


















Senzill: Don't go.


3 comentaris:

btretze ha dit...

TEMAZO!!!

Brian ha dit...

La musica, excellent - de fet, fa pocs dies que m'he buscat un CD de Yazoo .....
.... de Barcelona, espero que la gent del carrer podem/n donar una lliço als politics, i que aquest cop escolten, ja que sembla que aquell dissabte de juliol 2010 ha quedat al baul dels records (i tanta rao tenies sobre Laporta i cia !!!)

música: ni temps ni espai ha dit...

btretze: és evident que quan tens raó, tens raó. ;)

Brian:
Bé, la gent de Barcelona,ha donat la lliçó. Els de Blanes, no, però era d'esperar.
I referent als polítics . . . .doncs ja a vist que han fet avui, els de CiU, que fa tres mesos, eren els mes "independentistes" del món. Espero que ningú es torni deixar enganyar per aquesta formació política, que historicament s'ha demostrat ser del tot DEPENDENTISTA.

Als dos us dec moltes visites, però em posaré al dia.

Salutacions.