dissabte, 4 de desembre del 2010

MÒNICA NARANJO - Todo mentira

04/12/2010


Diuen la realitat sempre supera la ficció, i la veritat és que és . . . . veritat. En els últims dies, estem vivint uns moments i unes situacions que em recorden molt, al començament de la saga Millenium.

Avui parlaré d’un tema que més d’un em prendrà per boig, i és que avui parlo de la teoria de la conspiració. Estic convençut que la teoria de la conspiració és real. No se fins a quin punt. No en tinc ni idea. Potser que la teoria només sigui l’intent matusser de voler tapar errades, incompetències i contradiccions governamentals, o que la cosa sigui de l’estil de Matrix. No ho sé, però que ens manipulen, d’això, n’estic segur.

Només cal recordar alguns casos que a mi, m’han semblat sorprenents. Com per exemple, ara deu fer uns 10 anys, per la península ibèrica, sobretot per Andalusia, van començar a caure del cel uns blocs de gel de la grandària d’una pilota de basket Durant un parell de mesos, cada setmana teníem dos o tres blocs d’aquest, que queien del no res en mig de dies sense núvols i amb un sol espatarrant. Ningú sabia que eren fins que passades algunes setmanes des del primer bloc, es va dir que era un estrany fenomen meteorològic, però que ja tenien catalogat i que tot i ser estrany, era “normal”. Mai més, ni abans ni desprès, he tornat a sentir parlar d’aquests blocs de gel.

Un altre cas per estudiar, és el de la grip A. Tothom acollonit, i tothom comprant vacunes, i al final no ha passat res. Ni hi ha grip, ni hi ha investigació sobre que, qui i com van saltar les alarmes a tot el món.

Un altre cas, per mi increïble, és el del volcà d’Islàndia. Després de milers de centenars d’erupcions volcàniques arreu del món, resulta que n’hi una, que expulsa un immens núvol que fa caure els avions. Un immens núvol, que ningú a fotografiat ni ningú ha vist. Resulta que no fa gaire, i va haver un altre erupció volcànica per les Filipines, i no ha passat res. No sé, com a mínim, a mi, se’m fa estrany.

Doncs ara resulta que hi ha un senyor que comença mostrar a l’opinió pública, documentació secreta, que en alguns casos, és una informació de molta gravetat, com el cas dels vols de la CIA o de la mort del càmara de Tele5. Doncs resulta que aquest senyor és un, oh! casualitats de la vida! un assetjador sexual, que a comès un delicte “infinitament molt més greu” que els que hagin pogut fer criminals de guerra o assassins en sèrie, i tota la Interpol, l’està buscant desesperadament. No sé. A mi, tot això em fa molta pudor. Jo, lo del assajament sexual, no m’ho empasso.

En definitiva, s’ha demostrat que les autoritats no tenen masses problemes en pressionar jutges, polítics, alts funcionaris i mitjans de comunicació, per fer activitats “rares” i manipular-nos, demostrant-se, que tot és mentida, fins i tot, segurament, també la teoria de la conspiració.

Aprofitant aquests esdeveniments que estem vivint aquests dies, i aprofitant que el passat dijous, la Mònica Naranjo, va oferir a Barcelona, un concert on interpretava les seves cançons amb arranjaments orquestrals, penjo la cançó “Todo mentira”. Una magnifica cançó, plena d’energia, amb una molt bona posada en escena. Per cert, el vídeo no és oficial i l’ha fet un seguidor de la cantant, i crec que li ha quedat força bé. De fet penso que la Mònica Naranjo, hauria d’haver agafat aquest vídeo per promocionar la seva anterior gira. Malauradament no vaig poder anar a l’Auditori per sentir a aquesta diva, ja que era una ocasió única que difícilment es podrà repetir, però la crisi . . . és la crisi.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, I el so a tota canya.

ANY: 2008
CD: Tarántula