diumenge, 5 de setembre del 2010

FADERHEAD - TZDV

05/09/2010:


El dia no va començar gens bé. Només dir que eren les 7 del matí, i ja m’havia canviat, per motius aliens a la meva voluntat, dos cops de camisa i un cop de pantalons. Finalment em vaig haver de posar un polo que tot i ser negre, no m’agrada gaire, i uns pantalons beige clar, molt clar, excessivament clar. Tenint en compte que per la nit anava al concert de VNV NATION, doncs no era la roba que més m’estimava. Això, més altres coses que ara no venen al cas, van aconseguir que arribés 1 hora tard a la feina, i per tant, tota la meva agenda del dia se’n va ressentir, i va provocar que arribés tard al concert. No vaig poder veure als Division of blue, i els que eren a sobre l’escenari eren Faderhead.

Què puc dir de Faderhead? Doncs que és un . . . . . . grup”?” que promet molt. De moment el que destil·len és una mica de superficialitat excessiva, ja que sembla que només els interessa la pista de ball, el sexe, el “look” i el vodka (mirat així, excepte amb el tema del “look”, coincidim bastant. M’ho hauré de fer mirar!!!!) Musicalment parlant, tenen cançons molt bones, i d’altes que freguen perillosament la fina línia que separa lo imprescindible de lo prescindible. De fet encara no tinc clar, a quin costat estan.

Referent al concert, els nois hi posen ganes i amb les cançons que tenen doncs la cosa hauria d’anar bé. Per una banda tenim al cantant, que s’ho curra, i és un cantant força acceptable amb molt bona presencia, i que si jo fos noia, he de reconèixer que crec que te un somriure d’aquells que agrada. És bastant simpàtic i té cops amagats que sempre van bé. L’altre component del . . . . .grup”?” és un noi que tocava”?” l’ordinador i que es movia molt, impregnant de força les cançons, tot i que es movia massa compulssivament. En qualsevol cas, ajudava a l’espectacle. El que passa, és que des del meu punt de vista, la típica formació de cantant + teclistes o dj’s o ordinadoristes, està molt, molt, molt passada de moda. Als anys 80 o 90, tenia la seva gràcia, ja que suposava una transgressió, però ara és una cosa que està superadissima, i cada cop que veig una cosa d’aquestes, ja em decep. És cert que les cançons, en línies generals, m’agraden bastant, i que l’actitud del grup, és força bona, però avui dia, un concert, requereix d’alguna cosa més.

Per la ocasió, penjo una de les cançons que van “tocar” divendres, i que tant en disc com en “directe”, funcionen molt bé, i és que la cançó és molt bona. En el vídeo clip podem veure a gent de Combichrist i a l’Steve Naghavi (AND ONE) i crec que de Division of Blue. En el Making of del vídeo clip, també surt en Mark Jackson, de VNV NATION, però dins del vídeo, jo no l’he sabut veure.

Sobre el concert VNV NATION de d’ahir?, continuarà . . .

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2008
CD: FH3

TZDV




Més cançons i més informació.

2 comentaris:

btretze ha dit...

Jajajajjaja! Jo també em vaig haver de canviar de roba, el meu nebot no perdona mai, però ja ho tenia previst :)

Pel que fa a Faderhead... tinc molts dubtes. Va començar fatal i encara que les persones tan "xules" em posen molt nerviosa, aquest noi tenia una certa gràcia. Sabia conectar prou bé amb el públic. I sí, tenia un somriure maco tot i que físicament era una mica estrany.

Crec que el noi dels teclats era circumstancial ja que quan es va presentar el cantant va dir "I'm Faderhead". Suposo que ell s'encarrega de tot però necessita ajuda pels directes.


Crec que en definitiva van aconseguir el que se li presoposa a un teloner, calentar una mica l'ambient

música: ni temps ni espai ha dit...

Ai!!!, els nens, que no tenen cap mena de compassió......(je, je)

El noi dels teclats, si les coses no han canviat de sobte, és del tot circumstancial. Per això parlo de . . . . . . grup"?"

I si, van aconseguir fer-nos pasar l'estona dignament.

Salutacions.