dissabte, 19 de juny de 2010

THE CHEMICAL BROTHERS - Do it again

18/06/2010:


A l’última cançó que vaig penjar, vaig comentar d’una forma un tant críptica, que aquesta, havia estat utilitzada per un anunci de TV, concretament de colònia. La que penjo avui, doncs també ha estat utilitzada per un anunci de colònia. Però això no vol dir que hagi començat un cicle de músiques d’anuncis de colònia. El que passa és que els dos últims grups protagonistes,(el de l’altre dia i el d’avui) formen part del cartell del Sònar, i mira, em toca parlar d’ells. Avui, el torn és de The Chemical Brothers.

La meva relació amb aquest duet és d’odi/odi, i no és per culpa d’ells, sinó per culpa dels seus “fans”, que quan va sortir a la llum aquest duet, semblava que els seus “fans”, amb la música electrònica havien descobert la sopa d’all. Era com si abans de The Chemical Brothers no existís la música electrònica, i anaven donant lliçons de música electrònica a tothom. I la veritat sigui dita, The Chemical brothers estan molt bé i tenen temes molt bons, però també és veritat que no van ser massa innovadors, musicalment parlant. Tot el que feien, d’una manera o altre, ja s’havia fet abans. I això no és culpa seva. Només és una realitat que no es pot amagar. Però repeteixo, tot i no ser els primers en fer música electrònica, se’n surten molt bé i paga molt la pena escoltar-los.


Penjo una de les seves cançons, que és possible que conegueu gràcies a la publicitat, que així demostra, que serveix per alguna cosa més, que per “enganyar-nos”.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2007
Àlbum: We are the night


Senzill: Do it again

Més cançons i més informació.

2 comentaris:

btretze ha dit...

No sé perquè aquest grupo no m'ha dit mai res.

Potser els hi hauria de donar una oportunitat, a veure com sonen realment.

música: ni temps ni espai ha dit...

A mi tampoc. I crec que és per temes extra-musicals. Simplement no en quadren. Pero la música, escoltada sense manies, està força be.
Salutacions.