dimarts, 20 d’abril del 2010

THE MISSION / THE MISSION UK - Amelia

19/04/2010:

Últimament, l’església catòlica, ha estat en portada de tots els mitjans de comunicació, per coses totalment alienes al que se suposa és la seva activitat principal, i han donat mostres d’actituds, força …………….. no sé com dir-ho..............decebedores? Els casos d’abusos sexuals a menors per part de respectables membres d’aquesta confessió, cada dia són a la vista de tothom. No ens enganyem. No és que n’hi hagin més, el que passa és que ara s’han descobert mentre que abans, doncs tothom callava.

El col·lectiu de diferents categories professionals de l’església, és un col·lectiu de risc per cometre actes deplorables com els que comentava, pel tipus de vida que han decidit portar. Juguen amb la natura humana, desafiant-la durant tota la seva vida, i tots som humans, i la carn no és que sigui dèbil, sinó tot el contrari, la carn és forta, molt forta. Tots som humans i tard o d’hora, necessitem desfogar els nostres instints naturals. L’església hauria de ser conscient d’això i posar-hi remei, ja que sinó, aquests actes deplorables, no s’acabaran mai.

Però no cal condemnar a l’església catòlica per que alguns dels seus membres, fan coses que a tots ens posen els pels de punta. Tot hi que alguns cops, moltes d’aquestes persones, prenen posicions força hipòcrites.

Hi han altres persones, que comenten les mateixes atrocitats o pitjor, i sense desafiar a la seva naturalesa humana. Per mi, encara és més horrible el tema dels pares que abusen sexualment dels seus fills.
Precisament d’aquest tema és del que parla la cançó que penjo avui, “Amelia” de The Mission. La musica és, per mi molt bona, i més si el cantant del grup, té uns dels registres de veu que més m’agraden. I la lletra és esfereïdora. Senzilla, però contundent.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1990
Àlbum: Carved in Sand

Amelia

Més cançons i més informació,

2 comentaris:

Brian ha dit...

Doncs, si, la cançó és brutal.
I els casos que esmentes deplorables.
Referent a l'esglesia, està clar que només deuen ser una minoria de capellans (espero!) que abusen, pero si no fiquen orden a la casa, perdran tota la credibilitat que tenen per alguna gent. I han de començar des de dalt, algunes dels comentaris que han sortit del Vatica fan plorar!

música: ni temps ni espai ha dit...

Si noi. Fan plorar, i irriten, i possen de mala llet.
Gràcies per la visita.