dimecres, 24 de març del 2010

IAMX - Kiss + Swallow

24/03/2010:

No sabia re d'aquest grup fins que en btretze va parlar d'ells i em va permetre escoltar-los i veure'ls. La primera impressió va ser molt bona. Em van agradar molt, però malauradament van entrar al llistat de grups que he d'escoltar amb més atenció algun dia (i que en realitat, difícilment acaba arribant aquest dia)

Des de fa uns dies, he estat escoltant cançons d'aquesta formació, amb mes atenció, i em reafirmo amb la meva primera impressió. De fet, vaig més enllà, i penso que poden ser un grup magnific. El que he escoltat és molt bo. No es repeteixen i tenen prou força i contundència (i això no vol dir fer més soroll del que fa falta). La veu és d'aquelles que emociona, amb un cantant que sap cantar molt be, i sempre acompanyat d'una instrumentació adequada.

I el que és millor, crec que són un grup de directes. Si més no, tenen un estil i unes cançons perfectes per fer un directe impactant. Si la interpretació de la música i de les melodies, i la veu fa justícia al que enregistren, crec que poden fer grans concerts. La veritat és que no tinc ni idea de com ho fan, però personalment, si pogués anar al concert que fan el proper dissabte, hi aniria molt il·lusionat. Malauradament no podré anar-hi, però tot em fa pensar que d'aquí a uns anys me'n penediré de no haver-hi anat.

Penjo una de les seves primeres cançons. Per què aquesta? L'atzar.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2004
CD: Kiss + Swallow


ANY: 2004
Maxi: Kiss + Swallow (Radio Edit)


Més cançons i més informació

5 comentaris:

btretze ha dit...

He llegit a diversos llocs que quasi tot el que porten als concerts està pregrabat... Almenys si ens ho creiem no ens sabrà tan greu no poder anar-hi :)

música: ni temps ni espai ha dit...

Hola.
Si. Jo també ho he llegit. Però és que sembla que uns poden portar-ho quasi tot enregistrat i no passa res, i altres porten alguna cosa pregrabada, i ja tenen descrèdit.
Sense anar més lluny, grans mites per mi, com Depeche Mode, Nitzer Ebb, Front 242, VNV Nation, And One o Kraftwerk, dubto molt que toquin masses coses de debò. I per exemple, la Madonna, dubto molt que canti en directe mentre fa totes aquelles coreografies tant esgotadores.

Per tant, tot és molt relatiu. Si són honestos, i no volen enganyar a ningú, doncs mira.... El problema és si volen fer creure que són uns craks i en realitat .... ja m’entens.

Salutacions.

música: ni temps ni espai ha dit...

Però tens raó.
millor no fer-nos mala sang i pensem que fan un playback descarat.
:)

Luis Cyberhead ha dit...

Saludos desde Mexico, gracias por tus comentarios, recien los acabo de ver, creo que tendre que activar el aviso de comentarios a mi correo para poderles responder pronto jeje, gracias por el apoyo a Electroshock, la proxima semana empezamos la nueva fase, un abrazo, ya pase tu blog a mis favoritos y espero hoy mismo poner tu banner en el blog de electroshock tambien :)

música: ni temps ni espai ha dit...

Un verdadero honor verte por aquí. EL CYBER.
Tu programa y tus blogs, son muy "instructivos".
Salutacions