dissabte, 2 de gener del 2010

DEAD OR ALIVE - You spin me round (like a record) (clip/actuació/directe)

02/01/2010:

L'altre dia, tota la família varem anar al cinema a veure una pel·lícula que la meva filla gran volia veure. Es tracta d'"Alvin y las ardillas 2". A més, va ser el primer cop que la meva filla petita tenia l'experiència d'anar un lloc "amb la tele molt gran i que tot feia molt soroll". Les dues van sortir super-mega-contentes i emocionades amb la pel·licula, que personalment crec que és imfumable, fins i tot per la canalla, però a elles els hi va agradar.

Per mi, la sorpresa va ser al final de la pel·lícula, quan els sis esquirols protagonistes, canten la cançó "You spin me round (Like a Record)" de Dead Or Alive. Cançó que segur que més d'un hem ballat durant una nit de cap d'any, ja que desperta el cantó més "petardo" que tot portem dintre. I això ho dic com a compliment, ja que de tant en tant, tots hem de passar una estona, essent superficial i banals, i passar-nos-ho bé, sense més sentit que la diversió pura i dura. Personalment, l'he ballat tants cops com he pogut, ja que considero que és una cançó genial.

Penjo tres vídeos. El primer és el vídeo-clip oficial. La segona és un playback, i finalment un vídeo en directe, tocant la versió maxi (Dubto molt que el so, sigui en directe. Segur que algú ha fet un muntatge) Com apunt final, dir que m'agrada molt la forma de cantar del lider d'aquest grup (si és que és un grup!)

Ah, per cert, bon any a tothom.
Si ho sentiu, ho hauríeu de fer amb els llums tancats i el so, tant fort com pugueu.

ANY: 1985
Àlbum: Youthquake







You Spin Me Round (Like A Record) Playback



You spin me round (Performance Mix)(Live)

Més cançons i més informació