dijous, 19 de novembre del 2009

INXS - Don't change

18/11/2009:

Fa uns dies una companya de treball, va decidir deixar-ho tot, i comença, quasi be de zero, una nova vida. Va decidir deixar la feina, la família, els amics, els país, la seva cultura i tantes i tantes coses per anar a viure amb la seva parella. Un acte de valentia com pocs, ja que no ha marxat a un país veí, sinó que avui per avui, no pot marxar mes lluny. L'Eli se'n va a Austràlia.

Sense cap mena de dubte la trobaré a faltar, però estic content per ella. Ha fet el que volia fer, i un cop més, com ha fet durant els 14 anys que hem compartit, m'ha demostrat que per fer les coses, només cal una cosa: voler-les fer de debò.

Et trobarem a faltar. gràcies i sort.

A Austràlia hi han molts grups que han aconseguit anomenada, i és tot un merit ja que proporcionalment, a Austràlia són quatre gats. Un dels més coneguts van ser els INXS, i és el grup que avui presento. No sé si a la meva amiga, li agraden. Espero que sí.

Ja sabeu. llums tancats i el so a tota canya.
Que en gaudiu.

ANY: 1982
Âlbum: Shabooh Shoobah


ANY: 1983
Senzill: Don't change
 




Més cançons i més informació

3 comentaris:

Brian ha dit...

A mi m'encanten, m'han agradat des de que els vaig sentir per primer cop allà pels 80 ...Original Sin va ser el primer d'ells que vaig sentir, bonissima.

Doncs, si, Australia té un bon grapat de grups - Men at Work, the Go-Betweens ...
.. espero que a la teva amiga li vagi bé la vida Down Under.
A mi no m'estranya tant l'elecció, ja que soc anglès i tenim més lligams amb els Aussies, i es relativament habitual que la gent marxi cap allà. Conec un grapat de gent que han anat, i tots contents :)

música: ni temps ni espai ha dit...

Home!!!!!!!!!
Original sin. Bonisssima.

:) Trobes que no n'hi ha per tant?
És que em sembla que tu, has fet una cosa semblant a la que ha fet la meva amiga. No has anat tant lluny, però ......... :)

Salutacions.

Brian ha dit...

Bé, no és que volia donar l'impressio que no n'hi ha per tant ... l'unic és que estic , potser, mes acostumbrat a veure com la gent marxa. Els anglesos, sovint, se'n van del seu poble i inclos pais, tinc molts de amics o coneguts que han emigrat .. i alguns precisament a Australia - i tots ho han pintat bé!

Evidentment, si que és fort, tan per ell/a que marxa, com pels que quedan atras, i com més gran et fas, suposo, que més fort.
Jo vaig marxar a les 21 anys, sense lligams, per "veure mon" i em vaig estancar a la primera parada, Catalonia. Ara fa uns , ehem, 21 anys que estic aqui! La gran diferencia es que mentre duri el xollo de RyanAir puc anar a Anglaterra 2 o 3 cops a l'any, pero des de Australia el viatge deu ser un toston - i un dineral :(