dissabte, 23 de maig del 2009

BEYONCÉ

23/05/2009:

Els esdeveniment es precipiten, i em veig obligat a augmentar el ritme de publicació. I a sobre, ho he de fer sobre uns grups que per mi no són de primera fila dins del meu univers musical, com el cas d’avui.

El passat dimecres, la Beyoncé, va fer un concert a Barcelona i cal que li dediqui un escrit. La Beyoncé, és una ex de Destiny’s Child, grup que per mi, es caracteritzava per fer cançons desagradables. És difícil fer cançons desagradables, per poc que t’hi esforcis, et surt una cançoneta que es deixa sentir, o que et permet ignorar-la, però en el cas de les Destiny’s Child, aconseguien que baixés el volum de la tele (Veure-les, no era tan desagradable)

La Beyoncé en solitari, continua amb el mateix estil, i normalment les seves cançons, no m’agraden, excepte un parell. Avui en penjo una, que m’agrada, i força. Suposo que és la casualitat, més que la coincidència de gustos musicals. Aquesta cançó, té l’inconvenient, que com moltes altres, es veu tacada per uns moments de rap gratuït que la cançó no demana per res. Per sort, en el directe, aquests moments han estat suprimits.

Cal reconèixer que és una molt bona cantant, tot i el muntatge que corre últimament per la xarxa, una bona ballarina, i per que no dir-ho, és força atractiva.

Penjo la cançó en tres versions. El vídeo clip, i dos directes. El primer directe és un directe on podrem apreciar la cançó en un concert a “petita escala” i es pot veure a la banda que l’acompanya. El segon concert és l’espectacle en estat pur, on tot esta calculat al mil·límetre i al segon, i s’albira el naixement d’una diva. Després d’aquests vídeos, per mi d’aquesta sorprenent cançó (i és que unes trompetes ben posades em perden) podem veure que s’ho curra, que no sé si és la millor cantant o la millor ballarina, però si que és la que millor camina, i que la cançó, és excel·lent i efectiva.

Ja sabeu, llums tancats, i el so a tota canya.
Que en gaudiu.

Nacionalitat: Estats Units.
Webs d'interès:

ANY: 2003
Àlbum: Dangerously in Love















01 - Crazy in love
02 - Naughty Girl
03 - Baby Boy (feat Sean Paul)
04 - Hip Hop Star (feat Big Boi and Sleepy Brown)
05 - Be With You
06 - Me, Myself And I
07 - Yes
08 - Signs (feat Missy Elliott)
09 - Speechless
10 - That's How You Like It (feat Jay-Z)
11 - The Closer I Get To You (Luther Vandross)
12 - Dangerously In Love 2
13 - Beyoncé Interlude
14 - Gift From Virgo
15 - Bonnie & Clide 03
16 - Work It Out

Senzill:  Crazy in love




















1 comentari:

DooMMasteR ha dit...

És normal que no t'agradi (ni m'agradi)
L'industrial i la música fosca dista massa del pop per a mi...

Salutacions! :-)