diumenge, 13 d’abril del 2014

DE/VISION – Love will find a way


13/04/2014:


Aquesta setmana, una representació del Parlament de Catalunya, s'ha dirigit als “diputados” del Congreso, per tal de defensar el traspàs de la competència de referèndums a la Generalitat de Catalunya. És una passa més per tal que d'aquí alguns dies, setmanes o mesos, quan els catalans ens tinguem de dirigir a la comunitat internacional, per que es posin del nostre cantó, els haurem de convèncer que hem fet tot el que es podia fer per fer-ho d'una forma normal i serena.

Bàsicament ens haurem de guanyar unes simpaties que ara no tenim i que els espanyols si tenen, ja que ells tenen un cos diplomàtic i nosaltres no. La veritat és que els espanyols ens ho estant posant fàcil, incomode, però fàcil. Negant-se a parlar seriosament del conflicte, argumentant una inflexibilitat de la “Constitución” que no s'aguanta per enlloc, ja que quan és la Sra. Merkel la que demana que es canvii la “Constitucion”, no hi ha cap problema. No deixant-nos votar, tard o d'hora, la seva potència diplomàtica no podrà suportar-ho i haurà de començar a donar explicacions que els hi serà mol incomode de donar.

Aquesta setmana hem fet una passa més, petita, però important per tal que la democràcia trobi el camí de fer-se realitat i amb una mica de sort, ens podrem alliberar d'aquells que s'omplen la boca de democràcia, però que s'ha de recorre a la justícia argentina, per poder jutjar als feixistes.


La democràcia real, trobarà el camí per tirar endavant. Hi haurà un dia, espero que no massa llunyà, que la comunitat internacional no podrà mirar cap una altre direcció, i haurà d'implicar-se. I aprofitant que d'aquí un més, DE/VISION estarà tocant en directe a Barcelona, presento la cançó, titulada “Love wil finf a way”. En el seu cas, parlen de l'amor. Jo parlo de la democràcia,

Sigui com sigui, nosaltres seguim endavant i DE/VISION també, celebrant 25 anys d'historia, amb molts formats provats.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Que en gaudiu.

ANY: 2006
Àlbum: The best of . . .


CD-Single: Love will find a way



2 comentaris:

Brian ha dit...

Creus que la comunitat internacional intervindrà si continuem com ara o que cal fer el pas de la declaració d'independencia?
Per logica, seria molt més facil per la UE actuar ara abans que les coses es compliquen, però no tinc tant clar que esten preparats. Sembla que sempre van un pas per detras dels aconteixements politics.
A vore ...
Salut!

música: ni temps ni espai ha dit...

Hola.
Crec que la comunitat internacional intervindrà quan no tingui més remei. Mentre pugui dir que és un assumpte intern d'Espanya, no es mullarà. Evidentment, haurem de fer finalment el pas a la independència, i és just en aquest moment, que la comunitat internacional es veurà forçada a mulloar-se. I per tal de tenir-la del nostre cantó, cal que haguem fet totes les pases imaginables per algú que no te ganes de mullar-se.
Salutacions.