diumenge, 19 de maig de 2013

CHENOA - Atrevete

20/05/2013:La entrada d'avui, és d'aquelles que no li donarà prestigi a aquest blog entre els que podríem dir que són de la meva tribu, però al mateix temps, ajudarà a explicar el perquè del nom del Blog. Per mi, seria fàcil parlar de determinats grups i no entrar en “altres” espais, però del que es tracta, és de ser honest amb mi mateix, i com dilluns, la Chenoa fa un directe a L'Auditori de Barcelona, i sento una especial simpatia per aquesta cantant, doncs parlo d'ella, peti qui peti. El “problema” de la Chenoa, és que és una “triunfita” i hi ha molta gent, que incomprensiblement no és capaç de pair aquestes coses.

La Chenoa em cau bé, perquè la trobo una persona especialment interessant i intel·ligent, que deixa veure una seguretat en ella mateixa que la fa entrar en el terreny de la xuleria de ple, però ho fa d'una manera que et fa còmplice. Té aquella xuleria imprescindible per ser una gran cantant (i ella ho és) però al mateix temps, et fa part activa del moment. Penso que a més cantar molt bé, també parla molt bé, no diu ni tonteries ni tòpics, i sempre es mostra respectuosa amb tothom.

Però a més a més de la seva personalitat, a mi, em va captivar per la seva veu i a seva interpretació. Penso que té un talent especial per cantar, per interpretar, per estar a sobre d'un escenari i per estar davant d'un públic. No soc seguidor de la seva carrera, però si ella apareix mentre veig la “tele” o escolto la radio, doncs m'agrada estar pendent del que fa.

Com he dit abans, no soc seguidor d'ella, i de fet no conec masses cançons seves, però quan vaig sentir per primer cop, la cançó que avui presento, “Atrévete”, em va cridar l'atenció, sense saber que era una cançó seva. M'agradaria posar una cançó que es diu com ella, “Chenoa”, i que ella mateixa va compondre, i que posa els pels de punta i la pal de gallina, però no ha pogut ser.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Què en gaudiu.

ANY: 2001
CD: Chenoa