dissabte, 2 de març del 2013

DURAN DURAN – (I'm looking for) Cracks in the pavement


02/03/2013:

Portem dos mesos de 2013, i aquest temps, l'hem dedicat a la feina, a buscar errades en la feina que varem fer l'any passat. Al principi, la cosa fa gràcia, ja que la idea, és acabar de polir la feina feta. El problema ve, quan comences a trobar errades darrere errades, i que a més, s'han de corregir ràpidament. Porto dos mesos amb un cert stress, ja que no només hem de reparar a corre-cuita les errades trobades, sino que a sobre, hem de fer-ho públic davant de tota la companyia. Hem arribat a tal punt, que només el fet de començar a repassar algun llistat, ja ens posa frenètics davant la possibilitat de trobar alguna errada.

Avui mateix, un altre departament, ens ha denunciat 15 errades. Les hem analitzat, i cap de les errades denunciades, eren errades. Tot el que ens havien denunciat, estava bé. Però mirant aquestes falses errades, hem descobert dues possibles errades, que el dilluns a primera hora, hauré d'analitzar amb molta cura. Si finalment esdevenen errades, doncs començarem la setmana corrents i fent saber (nosaltres mateixos) a tota la companyia, que varem tenir un descuit. Un cop hem reconegut un descuit, no n'hi ha prou amb la vergonya d'anunciar-ho a tothom, sinó que els altres departaments, senten la olor de la sang, i comença una cadena de correus electrònics, amb copia a tothom, demanant contramesures temporals i dates per definir les contramesures definitives.

Em sento com algú que esta amb una lupa cercant esquerdes, sobre una superfície, que ha primera vista és polida i uniforme, i poc a poc, amb la lupa, veiem que ni és tan polida, ni tan uniforme. I aquesta metàfora, em porta al cap la cançó de Duran Duran, “(I'm looking for) Cracks in the pavement”. Cançó del tercer treball de Duran Duran, que els ajudaria a arribar al cim, si més no comercialment i en popularitat. El vídeo clip no és original, però es deixa veure.

Per cert. Duran Duran, van treure al 2011 un nou CD, i l'any passat un DVD dirigit per en David Linch, i jo, encara no he parlat d'aquestes noves publicacions. Imperdonable.

Ja sabeu, llums tancats i el so a tota canya.
Que en gaudiu.

ANY: 1983
Àlbum: Seven and the ragged tiger