dilluns, 19 de novembre de 2012

SIMPLE MINDS - Love song

18/11/2012:

Ara que sembla, i nomes sembla (de moment) que CiU s'ha tret la son de les orelles i per fi es posarà a treballar per l'alliberament nacional, polític, cultural i econòmic del nostre país, començaran a sentir-se mil i una estupideses, en forma de discurs de la por, utilitzant totes les males arts que hom sigui capaç d'imaginar amb la voluntat d'evitar la nostre alliberament, incloent les tècniques mafioses.

En aquest sentit, denuncio que em sento amenaçat cada cop que un dependentista, fa veure que es trenca les vestidures, i ens alerta de la més que segura fractura social que es produirà un cop haguem aconseguit la independència.

Què es trencarà la cohesió social? Però que diu? Si la cohesió social ja està trencada des de fa 300 anys!!!!!! Jo no estic còmode en l'actual estatus de dependència a Espanya. O que es pensen? Que els “rojos-separatistas” estem de conya? El fet que els que ens sentim catalans i només catalans, ens portem bé, i que no anem fent el vàndal pels carrers del nostre país, no vol dir que estiguem còmodes. Vol dir que som democràtics, i respectuosos amb aquesta democràcia (que sabem tirànica)

Així doncs, en cas d'aconseguir la independència, què volen dir amb que es trencarà la cohesió social? Què els dependentistes no se sentiran còmodes, i començaran a fer el vàndal pels carrers del nostre país? M'estan amenaçant? Això és una tècnica mafiosa, en tota regle, miri com es miri.

Els candidats dependentistes són uns mafiosos, per emprar aquestes tècniques, però espero que siguin també uns mentiders, ja que si finalment, en cas que el nostre país s'alliberi, els dependnetistes, s'hauran d'aguantar, de la mateixa manera que ens hem aguantat nosaltres durant 300 anys. Bé de la mateixa manera no, ja que a diferència seva, els independentistes no imposarem la nacionalitat a ningú, cosa que ells si fan actualment, ja que no ens deixen manifestar i exercir la nostra nacionalitat real. Jo ara, em veig sotmès a la seva voluntat i a la seva tirania, ja que repeteixo, m'obliguen ser “español” (encara que no hi sigui) i en el cas d'una Catalunya independent, mai a ningú se li obligarà a acceptar la nacionalitat catalana, i molt menys a renunciar a la nacionalitat espanyola. En una España “unida” només cap una identitat. La seva. En una Catalunya independent, tothom podrà escollir quina nacionalitat vol, i fins i tot, per part nostra, si vol les dues, no hi haurà cap problema. Tot i això (que ells imposen i nosaltres donem llibertat d'elecció) segons ells, el nacionalisme català és una cosa equiparable als nazis. Algú hauria d'ensenyar a aquestes persones que el nazisme era una cosa que imposava (com els nacionalistes espanyols fan i com nosaltres no farem) però sobretot, que el nazisme és una cosa força seriosa com per dir-ĺa i nomenar-la tan frívolament com fan ells.

Tornant al tema del suposat vandalisme dels dependentistes (per cert, si jo ho fos, m'hauria ofès terriblement aquest argument dels candidats dependentistes) sembla que aquests es comportarien com Simple Minds en el clip de “Love Song”. I és que a més d'insultar als dependentistes insinuant que són uns vàndals (uns quinquis) aquests candidats nacionalistes espanyols, insulten als independentistes, fent-nos voler fer creure, que vetllen per la pau social i que aquest argument és un acte d'amor a Catalunya. Ens amenacen amb una “cançó d'amor i de pau social”. Quina ironia!!!!


En referencia a la cançó, es una cançó perfecte, imprescindible, plena, rotunda que alguns us sonarà, ja que era la sintonia d'un famós programa de radio. I ja que parlem de Simple Minds i d'una cançó dels seus inicis, aprofito per comentar que Simple Minds publicaran demà dilluns, un DVD que ens mostra la seva última gira anomenada “5x5”, ja que es van dedicar a interpretat 5 cançons dels seus primers 5 discos. Una idea molt bona, que seria bo que fessin altres grups, i així veuríem si els seus treball inicials, superarien la prova del temps.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Que en gaudiu.

ANY: 1981
Àlbum: Sons and Fascination

Senzill: Love song

love song

2 comentaris:

chorbyradio ha dit...

Bueno, no sé si he comprendido bien todo lo que has puesto.
En primer lugar, eres un poco malo por utilizar una canción de un Lp magnífico para esta entrada. Ja,ja,ja.
Es broma.
Segundo, esos dos que se están morreando me dan mucho yuyu.
Creo que el pueblo catalán tiene derecho a decidir su futuro, al igual que creo que lo tienen otros pueblos.
Creo en la libertad y también en la democracia.
Eso sí, democracia de verdad, no esta mierda que tenemos ahora en el estado.
Saludos sintéticos.

música: ni temps ni espai ha dit...

Bienvenido de nuevo :)

Ya me gusta ser malo ;) (jejejeje)

Lo que comento, es que en el proceso que esta viviendo Cataluña, era de esperar que la fuerzas polítcas contrarias a la independencia (a las que yo llamo dependentistas) utilizarían un discurso basado en el miedo al cambio. Uno de los argumentos que utilizan es el de la "fractura social". Yo entiendo que nos advierten (nos amenazan) que si se alcanza la independecia, las personas contrarias a la independencia, dejarian de portarse como personas civilizadas y democráticas, y pasarían a ser unos vándalos. Argumento más que estúpido, ya que esto no pasaria, porque todos somos personas normales, y de la misma manera que los que no estamos cómodos ahora, nos comportamos bien, los que no se sientan cómodos en una Cataluñaa independiente, tambien se comportaran como personas normales.

Da la sensación, que los “unionitas” sean como los Simple Minds en el video, y evidentemente, no es así. Esos dos que se morrean ( y que si a ti te dan yuyu, a mi, ni te cuento) nos amenzan con uns argumento de “paz y amor” con una canción de amor de la misma manera que Simple Minds en un local un tanto cutre.

Por último, se agradece y reconforta leer un comentario como el tuyo. En Cataluña percibimos un dircurso de pensamiento único desde el otro lado, y nos sorprendemos que no haya nadie que simplemente diga, “tal vez tengan sus motivos” No oimos opiniones que nos den el beneficio de la duda.

“Eso sí, democracia de verdad, no esta mierda que tenemos ahora en el estado.” Una vez más, tenemos muchas cosas en común.
Salutacions y gracias por tu comentario.