dimarts, 14 d’agost del 2012

ROSARIO - Estoy aquí.

14/08/2012:

Amb entrades com la d'avui, és quant el nom del blog cobra més sentit, ja que la Rosario, és un d'aquells personatges que fàcilment desperta més prejudicis i més recels. Estic convençut que si no formés part del clan familiar al que pertany, li hauria estat més difícil sobreviure al món de la faràndula, però també penso que en cas d'haver aconseguit sortir-se'n, ho hauria aconseguit a molt més reconeixement del que té. Personalment, aquesta noia (bé, crec que ja té 50 anys) sempre m'ha despertat simpatia i bon “rollu”, tot i que tinc una entrada pendent, per tocar-li la cresta, però això ja serà un altre dia.
El motiu pel qual parlo d'ella, és el seu concert al Festival de Cap Roig. A mi m'agraden algunes de les seves cançons, sobretot les que tenen un aire més rocker-funky. És el cas de la cançó que presento avui, “Estoy Aquí”, en format vídeo clip, ja que la Rosario no té massa material en directe per la xarxa.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.

ANY: 1994
Àlbum: Siento

Estoy Aquí


3 comentaris:

btretze ha dit...

Ostres, Rosario, Chambao... aquests em fa pal escoltar-los. Vaig a centrar-me en els altres posts que tinc endarrerits i després, si tinc temps, torno.

música: ni temps ni espai ha dit...

je, je, je val. :)

btretze ha dit...

Jajajajja!