dissabte, 14 de juliol de 2012

THE HUMAN LEAGUE - Night people (Live 2010)

13/07/2012:


Avui, divendres, tocaven a Barcelona, dins de The Brandery Summer, The Human League. I dic tocaven perquè tot i ser un grup descaradament Tecno, toquen casi totes les notes que sonen als seus concerts, i fan de tal manera que es nota que estan tocant. Per mi, ja ho he dit altre cops, The Human league és un grup especial que m'agradat tot el que ha fet. Sé que no són extraordinaris en re. Només ho són en que fent les cançons mes típiques i senzilles dels món, fan uns discos imprescindibles per la vida humana.

He escollit una versió en directe de la cançó “night people” del seu últim CD. Una versió d'abans de publicar-se la cançó, cosa que té la seva gracia. He escollit aquesta cançó, com testimoni, de les seves noves cançons.

Jo, com fa un any, no he anat al concert, i torno a merèixer ser severament castigat. Com? Encara no ho sé. Algun suggeriment?

Qui si crec que hi ha anat és btretze. I com sempre, esperant la seva crònica.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.

ANY: 2010

ANY: 2011
Àlbum: Credo

CD-Single: Night people.1 comentari:

btretze ha dit...

Sí que hi he anat!!!! Molt bé, la veritat.

No en sóc una gran fan, però sí que m'agraden moltes cançons "sueltes". I mentres toquin Don't You Want Me i Together in Electric Dreams, jo ja sóc feliç.

A veure si demà ho comento tot.