diumenge, 22 de juliol de 2012

ASSEMBLAGE 23 - The noise inside my head (Clip / Directe 2012 - Berlin)

22/07/2012:

El passat divendres, va tocar a Barcelona, Assemblage 23, “grup” amb el que sempre he tingut la sensació de ser injust (com tants altres) ja que els coneixia, sabia que tenien moltes possibilitats d'agradar-me força, però per una cosa o altre, mai han tingut la seva oportunitat. Amb motiu d'aquest concert, finalment els hi he pogut dedicar una estoneta per escoltar el CD que han publicat aquest any, “Bruise”. El disc està molt bé, i efectivament, he estat injust amb ells i hauré d'escoltar les cançons que havien fet fins ara. Malauradament, no he pogut anar al concert, per la maleïda crisi.

Penjo la cançó “the noise inside my head” en dos vídeos. Cap d'ells, oficial. El primer és un vídeo fet per un “fan”, on podem veure les excel·lències del “industrial dance”, un estil de vall peculiar, però que personalment, m'encanta veure. Potser tot plegat sigui una mica de mal gust, ja que “the noise inside my head” potser és una de les coses que diuen els pertorbats que de cop i volta, comencen a disparar indiscriminadament, matant i ferint a persones que no els hi han fet cap mal, ni a ells, ni probablement a ningú, i que tenen la mala sort de ser en el mal lloc en un mal moment. Això va passar aquesta setmana, on un boig va entrar a un cinema, on estrenaven una pel·lícula de la saga de Batman, amb força presència de “freakis” (dit amb tot el respecte) que els hi agrada fugir de la realitat vivint, potser d'una manera exagerada, les aventures dels seus herois imaginaris. I el vídeo està ambientat en una d'aquestes convencions on es reuneix gent que te ganes te passar-s'ho be, disfressant-se i compartint uns moments amb altres persones, les seves fantasies. Estic segur que tot és més normal del que molts volen pensar i pensen quan fan servir la paraula “freaky”, molt mal utilitzada últimament.

El segon es un directe “robat”, de no fa gaires dies, a Berlin. En aquest vídeo, podem veure al “grup” en directe, amb un so molt acceptable, tenint en compte, que és un “robat”.

Poso de lo de “grup” entre comentes, perquè en realitat, Assemblage 23, és un grup d'una sola persona.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.

ANY: 2012
CD: Bruise