dilluns, 9 d’abril del 2012

DEVO - Go monkey go


09/04/2012:

Avui, dilluns de pasqua els padrins regalen als seus apadrinats la mona de pasqua. A mi ningú m'ha honorat fent-me padrí de cap infant . . . i ho entenc. Tot i això, aqui deixo la meva mona particular per a qui la vulgui sentir. És la cançó “Go Monkey Go”de Devo, que van fer per la BSO de la pel·lícula de les Supernenes. És una cançó curta i intensa.


Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2003
B.S.O.: The Powerpuff Girls: Heroes & Villains





















3 comentaris:

Brian ha dit...

Jo tampoc en soc padri de ningu - a mi si que m'ho van demanar, pero els vaig dir que no volia fer-ho. Era a Anglaterra on aquesta figura només té l'aspecte religious - res de mones!!
Pero igualment fem un fart de fer i regalar mones! I "hot cross buns", que és l'equivalent dels anglesos.
Bones festes! pero ja s'acaba, ....

música: ni temps ni espai ha dit...

Em pensava que els anglesos, com bons "protestants" i "rebels" no celebrabeu aquestes festes d'una manera tant intensa i tant tradicional, (Ho he llegit al teu blog)
Sempre es bo aprendre coses noves.
Aquesta setmana, aniré a veure a la meva tia, que és anglesa, i li demanaré "hot cross buns". A veure que diu!!!!
Salutacions.

Brian ha dit...

Si, la setmana santa és una bona excusa per fer pic-nics, passejades, i diversos activitats relacionats amb ous (!!!) - aquestes tradicions continuen, encara que l'apartat religios cada cop es fa menys. A la nostra familia fa anys que no ens apropem! Em consta que hi ha gent que va a misa etc el Diumenge Pasqua, pero no fem res de processions ni coses massa tetriques.
Tot aixo, pero, evidentment avui en dia ha de competir amb centres comercials oberts 7 dies a la stemana i xiquets enganxats al Wii ....