diumenge, 11 de març de 2012

DIE KRUPPS - Der amboss


11/03/2012:

Aquesta setmana la meva filla gran a fet 10 anys, i en tots aquest anys ha pogut presenciar les grans discussions que hem tingut la meva dona i jo, barallant-nos per veure qui tenia el poder de posar la música que ens acompanyaria al cotxe o coses semblants. Les batalles musicals entre la meva dona i jo, no són massa cruentes ja que jo acostumo a cedir més ràpit que ella, però de tant en tant aconsegueixo imposar les meves cançons.

A diferència de la petita, que és del tot típica, musicalment parlant, la meva filla gran sembla que té certes tendències favorables a la “música de sorollets” del papa. La primera gran sorpresa va ser quan en una d'aquestes batalles per veure quin CD havíem de posar, la meva dona, segura de la seva victòria, va proposar que fos la nostra filla gran la que decidís quin CD posar. La sorpresa va ser quan va dir “vull la cançó de les nenes que canten Aaaaahhhh nait clab escul” la meva dona i jo ens varem mirar i pocs segons després, vaig somriure i vaig dir “és meva, je, je, je). La cançó en qüestió era “Der Amboss”, una versió que Die Krupps va fer del mític tema de Visage “the Anvil”. La felicitat va recorre la meva galta en forma de llagrimeta sabent que els meus gens és perpetuaven una generació més. I ara, és molt freqüent, veure a la meva filla, amb el seu MP3, i els auriculars, escoltant, "música de sorollets"

La cançó en qüestió, té uns cors femenins que diuen ”Ah night club school”, que curiosament és el que jo tinc avui a casa, ja que amb motiu de l'aniversari de la meva filla, avui tinc a casa una festa de pijames, que és podria traduir com un “Night Club school” naif o light. Per cert, aquest cors femenins, en la versió de Die Krupps, els fan Client.

El millor vídeo que he trobat de la cançó, és un directe de l'any passat, i és el que penjo, però com la versió que li agrada a la meva filla, és la d'estudi, he penjat també un clip que ha fet algun fan. Un vídeo que comença molt bé, però que poc a poc, és nota que l'autor, es va cansar fent-lo.

Ah!! aquesta no és la única batalla que he guanyat gràcies a la meva filla gran, però d'aquestes altres batalles, ja en parlaré un altre dia.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb el so a tota canya

ANY: 2007
Àlbum: Too Much History - Vol. 1 "The Electro Years"
ANY: 20114 comentaris:

btretze ha dit...

M'ha agradat la cançó. Als die Krupps només els conec perquè Nitzer Ebb n'han fet alguna versió en directe i l'he vist al Youtube, però veig que hauré d'investigar més.

Merci!

música: ni temps ni espai ha dit...

El Die Krupps, durant molt de temps, van competir amb Nitzer ebb, Front 242, o And One, per liderar el meu ranking personal. Finalment, quan vaig conèixer més cançons d'aquest "krupp" (ho sento, no ho he pogut evitar) vaig veure que no sempre són tan brillants. Però tenen moltes cançons impressionants, fins i tot goso a dir que tenen algun himne.
Salutacions.

DooMMasteR ha dit...

Hehehehe! Sou dos contra un ;-)

M'has fet recordar de quan mon germà gran m'instruia en aquesta música ;-)

música: ni temps ni espai ha dit...

Doncs li deus al teu germà una de ben grossa :)
Salutacions