dijous, 1 de desembre de 2011

YUKSEK - Tonight

01/12/2011:Jo no crec massa en les casualitats, però de tant en tant, no puc negar que existeixen. I és que fa dos dies, em van parlar sobre reunions de persones on prenien un liquid que els hi servia per comunicar-se amb els arbres i per alliberar la ment. Tot plegat, em va fer pensar en una secta que es reunien per flipar-se i escapar-se de la realitat, i s'excusaven els mateixos amb experiències extra sensorials, auto coneixement i coses pel estil.

El mateix dia, vaig decidir parlar d'en Yuksek, ja que “toca” el proper divendres al RAZZclub, i te algunes cançons que m'agraden força. En Yuksek és una mostra més del que sembla una especialitat, musicalment parlant, de França. En Yuksek és una mena de productor / DJ, que és com alguns compositors prefereixen anomenar-se.

Vaig conèixer la música de Yuksek, gràcies a un anunci de TV de cotxes francesos,

I on és la casualitat? Doncs si veieu el vídeo de la cançó que penjo avui (Tonight) entendreu, que sembla que algú sabia que hores més tard de parlar-me de substancies psicotròpiques i reunions amb flaire a secta, cercaria aquest vídeo.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2008
Senzill: Tonight


ANY: 2009
CD: Away from the sea