diumenge, 4 de desembre de 2011

SMASHING PUMPKINS - Ava adore

03/10/2011:

El proper dia 6, és el dia de la “Constitución” espanyola, i encara no sé per quin motiu els catalans fem festa, quan hauria de ser un dia on tots hauríem de treballar, ja que aquesta “Constitución” només ens a dut problemes. Però en fi, aquest és un tema que ja coneixem tots de sobra, i ja s'ha dit tot sobre això, i no seré jo qui aporti coses noves.

El mateix dia, toquen a Barcelona, a la Sala Razzmatazz (que no té la web en català) els Smashing Pumpkins, que no és que sigui un grup que m'ha apassioni, però no sé ben bé perquè, em cauen simpàtics. Tot i que van estar a punt d'entrar en el club dels grups insuportables i insofribles, finalment no ho van fer, i han passat a ser “simpàtics” i ben mirats dintre del meu personal univers. Això no vol dir que m'agradin, però. . .El fet de fer versions de Depeche Mode (Never let me down again) o de Duran Duran (Nightboat) quan encara ningú feia versions d'aquests grups, segur que ha ajudat que que em caiguin be.

En el seu moment, van fer un canvi del seu so, i van deixar de banda el seu so rocker i van fer una picadeta d'ulls a la música electrònica, i el resultat va ser força interessant, fins el punt d'impressionar-me força amb la seva cançó “Ava Adore” i el seu corresponent vídeo clip. I avui, encara m'agraden força.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1998
CD: Adore


Senzill: Ava adore


2 comentaris:

btretze ha dit...

Per un costat, el 6 de desembre es celebra l'aniversari de mon germà, també és de 1978, així que tot quadra.

I per l'altre, amb Smashing Pumpkins em passa el mateix que a tu. Em van agradar amb l'Ava Adore, però per molt que escoltés més coses, no em deien res, així que allà estan, però res més.

música: ni temps ni espai ha dit...

Felicita al teu germà de la meva part. felicitats de "e'nt-ne", a veure quina cara posa.

Sobre Smashing Pumpkins, coincim plenament.

Salutacions.