dilluns, 10 d’octubre del 2011

THE MISSION - Deliverance (Live 2008)


09/10/2011:

Tinc aquest bloc una mica abandonat ( i els blogs que acostumo a visitar) per una gran falta de temps, en gran mesura per coses poc controlables per mi, excepte una. El Facebook.

Aquesta xarxa social, sense jo voler-ho, cada dia m'ocupava més temps del que jo volia dedicar-li, ja que entrava per estar-m'hi 5 minuts, i quan me'n adonava, havia passat una hora llarga, i és clar, d'aquesta manera, poc temps puc dedicar-li al meu bloc. I el pitjor de tot, és que penso que quasi tot el temps que li dedico al “Feisbuc”, és una clamorosa pèrdua de temps.

El “Feisbuc”, com la majoria de les coses, és bo, si no s'abusa d'ell, però la veritat és que l'us que fem del “Feisbuc”, és força dolent. D'entrada, aquesta xarxa social, ha desprestigiat del tot les paraules “amic” i “causa”, Tinc “amics” dels “Feisbuc” que tenen quasi 5000 amics!!!!!!! 5000 amics?????

Jo, excepte a la família, i a gent que conec de debò, no he demanat a ningú ser amic seu, i tot i així, he aconseguit tenir uns 80 amics (espereu que ho miro. . . . . . . . . . . . concretament, tinc 87 “amics”) i la majoria d'aquests amics, m'han demanat ser-ho, jo pensant càndidament, que ho feien perquè els hi havia agradat o trobaven interessant les coses que deia o publicava. Però amb el temps, m'he adonat, que l'únic que volen de mi, són dues coses. La primera és quota d'espai i de temps al meu mur, sense cap tipus d'interès per interactuar amb mi o amb les meves coses, i per tant, ignorant-me (a mi i a la resta dels seus “amics”) d'una forma que només poden fer els mal educats. La segona cosa, és tenir la possibilitat de contactar amb els meus “amics”, per així aconseguir mes murs on deixar la seva petja i seguir sent mal educats.

Un altre tipus d'amic “feisbuqueru”, és el que persegueix el mateix que els altres, però a sobre, amb coses que no tenen cap tipus d'interès, omplint el meu mur de xorrades de l'estil “vaig a sopar” “he comprat arros per sopar” “estic sopant l'arros” hmmmmm què bo està aquest arros” “ja m'he acabat l'arros” i els corresponents “bon dia” i “bona nit”.

També hi han els que t'omplen el mur sobre coses de jocs “feisbuquerus” i et conviden constantment a jugar, i t'anuncien que han aconseguit tal cosa o tal altre, o que els hi fa falte tal cosa o tal altre.

En definitiva, que el “Feisbuc” és un cau d'amics interessats, o intranscendents.

I lo de les causes, tothom s'hi apunta. Els que estan a favor, per donar-hi suport, i els que estan en contra, per desvirtuar l'objectiu de la “causa”. Per tant, el “suport” que pot rebre una “causa” sempre serà posat en entredit, fent que siguin totalment inútils.

Fa dies que he aconseguit desvincular-me una mica del Facebook, i em sento alliberat. Ara, el meu dubte, és si he de ser borde o no, i desfer-me de totes ( o si més no, d'algunes) amistats “feisbuqueres” o simplement, les ignoro. A més, el “Feisbuc” ha fet molt mal al món blocaire, i això no pot ser.

Amb motiu d'aquesta alliberació, i aprofitant que The Mission, toquen a València (Mirror) el proper dia 16 d'octubre, i a Barcelona (Bikini) el 17, penjo la cançó “Deliverance” en un directe de 2008. “Deliverance” és una d'aquelles cançons perfectes, què esdevenen himnes, i a cada concert, n'estic segur, el públic li roba la cançó al grup, cosa que sempre he pensat que ha de ser pels musics, una de les emocions més fortes que poden viure. The Mission no són massa coneguts per mi, i conec profundament només dos discos seus, però Deu ni do, quins discos!!!! Em fa molta pena no anar-los a veure, ja que no ho he fet mai, i aquests dos discos dels que parlo, em posen la pell de gallina.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2008
DVD: The final chapter

























9 comentaris:

Karamor ha dit...

Los mejores amigos de feisbuc son los que no te dejan mensajes, unos por no conocerte y otros por que ya los ves en la vida real.

Por cierto, la canción está muy bien. No conocía este grupo.

Nos vemos por ahí!
PD. te escaqueaste el viernes pasado, pensaba que irías.

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Quanta raó tens amb los dels amics!!!!

El grup es força bo, i tenen cançons molt bones. De fet sempre he agraït que marxessin de The Sisiters Of Mercy.

I si que ens hem de veure!!!!Em vaig escaquejar per . . . . pel mateix que sempre. m'és difícil quedar per molts motius, i ja saps de quins parlo.

Records.

música: ni temps ni espai ha dit...

Ja se m'ha colat un altre cop, la meva altre personalitat!!!!!!!!!!

Brian ha dit...

You've hit the nail on the head (has donat en la clau exacte?!). Tens tota la rao, jo també hi estic des de fa uns 6 mesos - la "excusa" sent que m'havia de donar un cop de mà en el FB d'una coneguda grup anti-transvista !!, i vaig haver de començar de zero, aprenent com es fa tot, amb un perfil personal, ja que jo sempre m'hi havia negat a entrar. I si, es exactament com em temia, perds un munt de temps - intento controlar pero es evident que cada cop que passes per davant del pc, pos, hs de mirar-ho.

Te coses bones, m'entero d'un munt de musica nova i alguna noticia o moguda important, pero la gran quantitat de xorrades que es penja (i que jo penjo!) és increible. I si afegiexeis una falta total de control o privacitat, és una olla de grills. Crec que el meu és "controlat", pero conec amics (de veritat,amics fisics) que hi han sortit ja.

Lo pitjor, els joves, com dius tu, nois/noies de 14 anys com poden tenir 3000 amics, com poden penjar coses molt intimes ...!? En fi, també tinc el bloc mig-oxidat pero es per altres motius :( Ja ho tornarem!!

Salut, i prepara't pel 21N !!

música: ni temps ni espai ha dit...

Osti brian!!! Quina alegria tenir noticies teves. Fa temps que no vaig per "casa teva" i em sap greu. I tot pel temps que em treu Facebook. Jo no el deixaré perquè hi ha "amics" que paguen la pena i diuen coses interessants, interactuen i fan xarxa, però ja no hi dedicaré massa temps. Supos que aniré traient els "amics" "autobombo" i em quedaré nomes amb els interessants. Així podré tronar a passar per "casa teva".

Salut i a veure si el 20N tenim una sorpresa, que seria lo lògic.

Brian ha dit...

Jo també continuaré donant-li de menjar al Mark Zucerbegren aquest!
Ei, et guanyo, que ja tinc 90 amics! En serio, com tu, despres de la primera brafada ara no busco a ningu, i nomes accepto la gent que conec ... en fi, mentre no tinc un Blackberry, ni cap altre marca de movil , per jugar, pos, sempre em quedarà el Facebook!
Estic intentant limitar el temps sentat al teclat aquests dies perque tinc una lumbalgia (no diguis que son coses de l'edad, ja no seria una frase original!), pero quan puc, fare una entrada sobre un grup que crec que et gustarà veient la musica que penjes - i segurament ja els coneixes ... Verkeren.
Salut!

btretze ha dit...

Doncs jo tinc... 2 amics! Jajajajaja! La veritat és que ni tan sols posa el meu nom real i només me'l vaig fer perquè no trobava altra manera de contactar amb un noi de Viena.

I la veritat, ja hi he perdut molt temps igualment.

Això sí, m'ha fet gràcia el teu post perquè justament el noi amb el que vaig contactar pel Facebook és un gran fan de The Mission i l'altre dia vaig estar escoltant un greatest hits i no estan gens malament. Ara escoltaré la cançó que has posat.

música: ni temps ni espai ha dit...

Brian!!!! Has dit lumbalgia?!?!?!?!? jo també estic amb aquesta dolència. Quina casualitat!!!!
Verkeren?? de moment, no em soan de res.
Ens llegim :)

Btretze:Sobre el FacebooK, t'he trobat. Ho sento :) No et deixis entabanar pel Facebook que hi ha gent amb moltes ganes de notorietat!!!!

The Mission, śon molt bons (és la meva opinió) i particularment, m'encanta la veu del cantant. Em transmet molt. No sé perquè, però em comunica coses.

Vienna? Ja he llegit alguna cosa al teu blog (que hi entro molt superficialment) Ja trigues en posar una cançó!!! Je, je, je.
Ara que estic ordenant les meves prioritats, ja ens "veurem" més sovint.

Salutacions

Brian ha dit...

Si, i estic fins els c*****s de la lumbalgia - es un tema recurrent, cada 1 o 2 anys m'agafa fort. En fi, estic de baixa, o sigui no seré jo qui aixeca aquest pais!

Jo tampoc els coneixia pero tinc un amic molt amic, precisament gracies al FB i blogs (viu a un km pero no ens hem vist mai en persona), que esta montant un concert d'ells.
Aqui tens un enllaç:
http://verkeren.bandcamp.com/track/sin-la-teor-a

i el bloc del amic (es en castella perque vol tenir abast estatal)
http://lavoztelurica.blogspot.com/

Si vols un "amic" més, busca'm pel FB, soc el que te una foto de un dodo al perfil!! Si no, tranqui, ja ho comprendre - quan hi ha prou hi ha prou! Un bon senyal de que controles la droga del FB és quan tens més invitacions "en espera" que "amics" acceptats ;)