dilluns, 7 de març del 2011

T.O.Y. - Fairytale

06/03/2011:
Foto feta per
La falta de temps comença a ser un tema preocupant per mi, ja que fa una mica més de 15 dies, volia parlar del concert d'And One, del-passat-divendres, on presentaven el seu nou i flamat CD “Tanzomat”. I han passat el 15 dies i no he parlat ni d'And One ni del seu nou disc ni de T.O.Y., que eren els “teloners” del concert, uns “teloners” força interessants i que sense cap mena de dubte, eren un atractiu més per no perdre's el concert.

Malauradament, ja sabia que no podria anar al concert per varies raons que ja he comentat algun cop i que no tornaré a repetir. Però això de no parlar d'And One quan aquests han de passar per casa nostra, i fer-ho un cop ja han passat, per mi és imperdonable, i mereixo totes les fuetades del món.

I a sobre, enlloc de penjar una cançó d'And One, en penjo una dels seus “teloners”. Es evident que aniré de cap, al meu infern particular durant una bona temporada i serà difícil que torni a aixecar el cap desprès de tot això.

Però és que T.O.Y. també es mereixen que parli d'ells, i com la meva primera intenció era fer dos escrits (un per cada grup) doncs de moment penjo una cançó de T.O.Y., “Fairytale”, amb unes imatges (no sincronitzades) del grup en directe, que fa que encara me'n penedeixi més de no haver anat al concert però . . . .

Demano perdó per penjar la cançó tard i parlar del concert tard, però quan un no té temps. . . . doncs no té temps i tampoc cal donar-hi més voltes.

Així doncs, podeu saber com va anar aquest concert, gràcies a btretze (gràcies novament) d'on també he tret la foto que il·lustra aquest escrit.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, I el so a tota canya.

ANY: 2003
Àlbum: White Lights


















Maxi CD: Fairytale




















2 comentaris:

btretze ha dit...

Osti tu! És la tercera vegada que intento escriure i em dóna error. A veure si sóc capaç de posar tot el que volia.

Ja hi vaig pensar la setmana passada, que era estrany que no diguessis res d'And One. Després també vaig pensar a veure si hi podries anar però com que no havies posat res ja vaig intuir que no hi series... Quin greu! Amb el que t'agraden.

Ara he llegit que a Madrid van tocar unes quantes cançons més, així que alguna cosa devia passar a Barcelona. Aquí van sortir mitja hora més tard, així que van plegar a l'hora de sempre, però van tocar menys cançons. Una llàstima perquè nosaltres teniem ganes de més. Tot i això, l'estona que van estar sobre l'escenari es van entregar.


TOY va estar genial també. Jo no els havia vist i valen la pena. Ens va comentar que el nou disc estaria per a l'estiu. A veure si és veritat i es tornen a deixar caure per aquí altra vegada.

Gràcies per posar-me al post. La veritat és que de les fotos que vaig fer, el 75% van quedar borroses, però algunes van quedar bé. És el que té intentar fer-les sense flaix, que si es mouen una mica queden borroses, però com els pillis quiets un segon, queden prou bé.

Per últim, si mires per youtube, hi ha videos que estan molt bé.

música: ni temps ni espai ha dit...

Hola.
estic en deute amb And One, però és últimament vaig fatal de temps.

Gràcies a tu per mantenir-me informat de tot.

Ens llegim :)