divendres, 11 de març del 2011

KYLIE MINOGUE - Better the devil you know (Live)

11/03/2011:

Aquest dissabte, la Kylie Minogue actua al Palau Sant Jordi, i la veritat és que em sorprèn una mica que aquesta artista australiana, faci un concert a un lloc tant gran, tot i que me'n alegro, ja que crec que s'ho mereix.

La Kylie Minogue no és ni una cantant extraordinària, ni escriu les seves cançons, ni és una gran ballarina, i si bé no es pot negar que és . . . . sexy, i sense voler semblar un pedant, tampoc és una dona extraordinàriament sexy. Amb això no vull criticar-la. És una cantant més que correcte, i segur que millor del que ens demostra a les seves cançons. És una ballarina, “normaleta”, i bé, no es pot negar que es fa mirar i que és força provocativa. Però la raó del seu èxit, crec que no es deu al seu talent, sinó a la seva constància i al seu esforç.

La carrera del Kylie Minogue, és una constant superació d'ella mateixa, ja que li falta aquell puntet per ser “extraordinària”, però ho compensa amb la seva tenacitat, superant prejudicis, dificultats, i malalties. D'una manera o altre, la Kylie Minogue, a superat l'oblid del públic més d'un cop, les males crítiques menyspreant la seva tasca i el seu esforç, i finalment, quan semblava que havia arribat a dalt de tot, una malaltia terrible.

Gràcies a tota aquesta constància, treball i esforç, acompanyat de tot un conjunt de bones decisions, la Kylie Minogue gaudeix avui dia d'un prestigi i un respecte que quan va començar, mai m'hagués imaginat. No hi ha cap dubte, que s'ho ha guanyat. Moltes altres persones també s'ho mereixen i no han rebut la recompensa que s'haurien d'haver guanyat, ja ho sé, però el fet que de tant en tant, algú que s'esforça durant tant de temps, i aconsegueix arribar al cim, és un motiu d'alegria, moderada, però alegria.

Ja que parlo d'ella sobre el proper concert que farà a Barcelona, penjo una cançó dels seus inicis, que sempre m'agradat força, en un directe gravat fa 9 anys. Com passa el temps!!!

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i el so a tota canya.

ANY: 2002
DVD: Kylie Fever 2002: Live in Manchester




















5 comentaris:

btretze ha dit...

Ei! Jo he escrit aquí aquest matí... Més o menys el que deia era que jo em pensava que la Kylie tenia molts més seguidors, però llegint el teu post i veient que el divendres encara quedaven entrades per vendre, ja vaig veure que no estava gaire al cas.

La veritat és que no m'agrada gaire, però tampoc li tinc odi, així que es troba en una zona morta.

I sobre si és guapa o no, direm que sí, no? Sinó posem el llistó massa alt.

música: ni temps ni espai ha dit...

Hola.
Deu ni do els seguidors que té la Kylie Minogue!!!!!
Pel que jo sé, el divendres estaven totes les entrades exhaurides.

A mi, es una cantant que de tant en tant, fa cançons que m'agrada escoltar, però poca cosa mes.

I guapa . . . i tant que es guapa. Es molt guapa, però veient algunes “col·legues” seves, doncs no seria la meva primera opció . . .si que que tingués possibilitats d'escollir (je, je, je) Evidentment no soc jo qui es pot posar “exigent”.

Per cert. És el segon cop consecutiu que semble que tens problemes per deixar un missatge. És casualitat? O Hi ha alguna cosa de blog que falla?

Salutacions.

btretze ha dit...

És cert, però crec que l'error d'aquesta vegada és diferent. Era d'hora pel matí i potser vaig deixar el comentari en algun altre blog on ara deuen estar flipant...

Jo el que vaig llegir de les entrades és la notícia d'El Periódico: http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/cultura-i-espectacles/encara-queden-entrades-per-concert-kylie-minogue/938913.shtml

Segurament s'acabarien el mateix divendres, amb la gent decidint a l'últim moment.

Jo ja m'he quedat sense unes entrades que volia, però qui es pot decidir 6 mesos abans de si podrà anar a un concert? I encara és més difícil si el concert és fora de Catalunya. Ens ho posen complicat a vegades.

música: ni temps ni espai ha dit...

Hola.
Ja he trobat on vas deixar el cometari inicial.
Ho vas fer al "article" on poso la discografia que he publicat de la Kylie Minogue.
Normalment faig dos escrits. Un on no comento res, i només poso la discografia que he "publicat" del grup en qüestió. I un segon, on faig el meu "discurs".
Salutacions.

btretze ha dit...

Quin desastre! Però almenys ho vaig deixar al teu propi blog... "algo és algo"