diumenge, 20 de febrer de 2011

HERCULES AND LOVE AFFAIR - Blind (Directe) / My house (Directe)

19/02/2011:Avui han tocat a la Sala Bikini de Barcelona, els Hercules and love affaire. D’aquest grup no en sabia absolutament res fins que en btretze (Font inesgotable d’informació interessant) va parlar d’ells i la cançó que va penjar em va agrada molt. Prou com per decidir-me a investigar sobre aquest grup. Investigant, vaig trobar un segon argument per continuar cercant més informació d’ells, ja que vaig descobrir que eren varies les cançons d’ells que em semblaven molt bones.

Un tercer motiu més per seguir buscant, era que tenien uns directes força interessant, ja que era un grup de cap a peus, amb musics tocant d’una manera tradicional, sense masses “trampes”. I un quart motiu era que la seva cantant, era espectacularment atractiva irradiant sexualitat per totes bandes. Així doncs, vaig decidir parlar d’ells, ja que el cinquè motiu era precisament que en pocs dies, tocaven a Barcelona.

Quan ja ho tenia tot preparat per penjar el meu escrit, descobreixo, que estan de gira, presentant el seu nou disc, que suposa molts canvis en referència al que jo havia sentit i vist prèviament.

Per començar, havien deixat de ser un grup pop, amb forces influències tecno, disco i house. El seu nou disc, sembla que és estrictament i descaradament house pur i dur amb molt poques influències de qualsevol altre estil. En conseqüència, ja no eren un grup que toquen de forma “tradicional”, sinó que havien passat al format “DJ’s + cantants”.


Un altre canvi, és que la cantant espectacular, ja no formava part de grup, i havia estat substituïda per altres dos persones. En realitat i oblidant-nos de les aparènces físiques evidents, tant ara com abans, són persones que canten molt bé i que saben estar a sobre d’un escenari, tot i que jo m’inclino per la cantant espectacular, en tots els aspectes, tot i que també és veritat que no tot és el que sembla, però ara tampoc em posaré exigent.

A mi m’agraden els dos estils que ha practicat aquest grup, tot i que ara potser em ve més de gust, el que feien en l’anterior gira i no pas el que fan ara, tot i que el que fan ara també m’agrada força.

Penjo dos directes radiofònics (que no estan massa ben enregistrats però . . . . ) de les dues èpoques d’aquest grup amb diferents formacions i diferents estils musicals, i cadascú podrà jutjar que li agrada més. La primera és “Blind” cantada originalment per en Anthony Hegarty d’Anthony and the Johnsons. El segon és el seu últim senzill “My house”.

Penjo també un directe  . . . . . robat(?) a Berlin de “Blind” on es pot veure que difícilment podran superar la potència d’un directe amb musics.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, I el so a tota canya.

ANY: 2008
Àlbum: Hecules and love affair
 

CD Single: Blind 


ANY: 2011
Àlbum: Blue songs
 CD Single: My house
 


4 comentaris:

Brian ha dit...

Tampoc els coneixia, pero em quedo amb la primera epoca també!
Per cert, se sap on ha anat a parar la cantant original???

btretze ha dit...

És que la cançó Blind és brutal, però la versió de l'Antony em té atrapada, amb aquesta veueta que posa... Tot i això no n'he trobat cap versió en viu, així que probablement només va col·laborar amb la grabació.

No estava gens al cas del nou disc, merci per la informació! Ara el buscaré, tot i que pel video que poses crec que també em quedo amb l'anterior disc. No hi veig cap punt que em cridi l'atenció, més aviat se m'ha fet pesada.

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
música: ni temps ni espai ha dit...

Brian:

La Nomi Ruiz, ara es la cantant de Jessica 6.
Però les coses no són om semblen, tot i que . . . .

btretze:
La cançó “blind” efectivament es brutal, tot i que jo prefereixo la veu de la Nomi Ruiz.

Salutacions.