divendres, 28 de gener de 2011

COMBICHRIST - Sent to destroy

28/01/2011:

Des de la setmana passada, que estic sense ordinador, ja que una inesperada i potent turmenta, em va espatllar el dos ordinadors de casa. Escric això des de la feina (espero que a ningú li sàpiga greu)

Ahir vaig saber el cost de la reparació, i la cosa pot ser una mica . . . . . cara, però finalment, . . . . . . . . tornaré.

Salutacions.

01/02/2011:

Tal com vaig comentar “clandestinament”, l’altre dia, una turmenta va acabar amb la vida dels meus dos ordinadors de segona mà, i ara mateix estic sense l’eina que em permet fer aquest blog, on divago sobre les coses de la vida, les coses de la meva vida i la música que m’ha acompanyat durant la meva vida.

Entre l’ordinador de la feina (durant el temps que tinc per dinar) i un ordinador que m’ha deixat un amic (gràcies per tot) doncs podré anar tirant fins que tornin a la vida els meus ordinadors (400 euros)

Quan va succeir la tragèdia, em disposava a parlar de Combichrist, un grup que no fa gaire que conec, però que tot el que he sentit d’ells, és molt bo. De fet diria que la meitat de que he sentit, ho podria qualificar tranquil·lament de excel·lent.

Un grup que deu tenir un directe “electro-bèstia”, però en els seus CD’s demostra que són alguna cosa més que electro-bèsties. El motiu per parla d’ells, era que tocaven a l’Hospitalet i estic segur que és un grup que paga la pena de veure. Segur que no et deixa indiferent.

La “tragèdia” del tro enviat per destruir els meus ordinadors, va impedir que parlés d’ells en el seu moment, però ja que torno a penjar coses, doncs crec que el millor, és començar novament, allà on em vaig quedar. I precisament, Combichrist tenen una cançó brutal titulada “Sent to destroy” (com la futuda turmenta) i per tant és l’escollida. A més d’una magnifica  cançó, també és un magnífic vídeo, dels que ja no es fan. Un vídeo amb alguna cosa més que imatges. A més, en aquest vídeo podem veure a la (ocasionalment) ex-Nitzer Ebb, Kourtney Klein (i ara també ex-Combichrist) que sempre em fa gràcia de veure. . . . . .també per què és ex-Nitzer Ebb

De Combichrist, i molts altres grups d’aquest “estil”, el que no m’agrada és l’ambigüitat amb la que juguen amb l’estètica Nazi, que si bé, pot estat bé per denunciar-la, si s’abusa d’això, l’únic que pot passar, és que alguns i algunes amb poques llums, es pensin que enlloc de posar en evidència aquesta ideologia, el que es pensen és que s’està reivindicant. A més, ja cansa. . . . molt.

Si algú escota aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i el so a tota canya.

ANY: 2008
EP: Frost EP – Sent to destroy
4 comentaris:

Brian ha dit...

Sort! A natros també estem patint problemes tecnologiques!! Des de que hem tornat de vacances, 300€ de reparacions al cotxe, 15 dies sense internet + 4 visites a la botiga + 150€ per tornar a navegar, i ara no ens funciona dos dels reporductors de CDs, i el toca-discos (vinils) també s'ha trencat!!
Es fotut aquest mon modern, en que tots "depenem" de maquines i a cada problema et foten una bastonada de diners - si ho arreglen, ja que amb els ordinadors sembla que ni els "experts" s'aclareixen!

Sort!!

música: ni temps ni espai ha dit...

Hola Brian.
Ara entenc que estiguessis aturat tants dies.
Hi han cops que sembla que entrem en el cercle viciós de la calamitat. Una rera l’altre.

I lo d’arranjar coses, és cosa del passat. Ara les coses ja no s’arrangen. És canvien per unes de noves.

Poc a poc, tornarem a aixecar el cap.
Salutacions.

Brian ha dit...

Si, tens rao, ja no es repara res. Pero fins i tot comprant un de nou, et surts de vegades .... ens va petar el router, i algun altre problema del pc - doncs, els va costar una setmana a la botiga per esbrinar-ho i vendre'ns un nou router.
"Només cal enxufar-ho i funcionarà"

Je je ..

Dies i dies penjats al telefo amb l'empesa del ADSL i/o la botiga, fins que un amic ens ho va solucionar.

En resumen, una m***a!

I ahir ens va morir un hamster!!

En fi, veig que el febrer de moment ha començat bé!

música: ni temps ni espai ha dit...

Brian, tot seguint les polítiques comercials actuals que porten a unes actituds de mala qualitat per tot arreu. Tant de producte com d’atenció personal.

Una llàstima lo dels hàmster. Sap greu, sobretot pels nens.

Salutacions.