dijous, 25 de novembre de 2010

SHAKIRA - Ojos así (unplugged)

24/11/2010

Fa molts anys, o potser no tants, si fa o no fa, una mica més de 10 anys, vaig sentir una cançó d’una noia que van dir que era colombiana, i la seva forma de cantar, em va cridar l’atenció, però desprès ja no hi vaig pensar més. Poc temps desprès, tenia la tele amb el so apagat i vaig veure que estaven posant un vídeo clip que em va cridar novament l’atenció, i vaig córrer a pujar l’àudio.  – Osti!!!!! si és la colombiana!!!!!! – vaig exclamar. Desprès d’aquell descobriment, ja vaig estar més atent al que feia aquesta noia però no vaig tenir sort fins que un dia, fent zapping, veig que estant fent un concert “desendollat” d’aquesta noia. Estaven a punt de començar una cançó i vaig decidir escoltar-la.

En el meu últim escrit, confessava que tinc certa debilitat per la cultura del nord d’Àfrica i de l’orient mitjà. Quan vaig veure a la colombiana cantar i ballar la cançó que va cantar i va ballar, decididament em vaig enamorar platònicament d’ella. Bé, platònicament tampoc seria la paraula. No vaig parar fins saber més d’aquesta noia que havia fet realitat les meves ànsies de sentir una cançó pop amb fortes i clares influències de sonoritat àrab. I quan vaig aconseguir veure el vídeo clip de “Ojos Así”, definitivament quedava clar que aquesta colombiana i jo faríem bones migues.

Doncs aquesta colombiana, ha omplert el Palau Sant Jordi sense masses esforços i amb unes entrades que no eren precisament barates. Amb el pas del temps, la Shakira i jo no em fet tantes bones migues com jo em pensava, però sí puc dir que el seu treball, en línies generals, el trobo força bé. Penjo la cançó que em va captivar en la versió “unplugged” i un altre dia, ja penjaré la versió d’estudi.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, I el so a tota canya.

ANY: 2000
CD: MTV UnpluggedMés cançons i més informació.

2 comentaris:

btretze ha dit...

És innegable que el teu gust musical és ben variat. A mi musicalment la Shakira mai m'ha dit res, però sí que em sembla que balla molt bé

música: ni temps ni espai ha dit...

El meu musical es molt variat, no te ni espai ni temps. A les persones que agrado, diran que son eclèctic. Als que no, qeu no tinc criteri. Suposo, que són les dues coses.
Salutacions.