diumenge, 8 d’agost del 2010

RIGHEIRA - Vamos a la playa

08/08/2010:

Fa una setmana que estic gaudint d’unes merescudes vacances, i dic gaudint, perquè en una setmana he tingut més contacte amb les meves filles que en tot el que portava d’any, ja que la meva dona treballa (d’això també en gaudeixo – Perdó, no he pogut evitar aquesta dolenteria i broma) i passo quasi tot el dia a soles amb elles (i els resultats es noten)

Durant aquesta setmana, les meves filles i jo em gaudit de la companyia d’una família d’amics, passant molta part del temps del dia a la piscina. Elles sense sortir de l’aigua, i els adults, remullant-nos de tant en tant, i consumint cafès amb gel, com uns posseïts. Malauradament, aquesta família amiga, ja han marxat, i excepte alguna cop esporàdic, ja no ens veure’m fins l’any que ve.


A partir d’ara, les meves filles i jo, gaudirem de les diferents platges dels voltants de Blanes. A part d’això, també estic gaudint de coses que durant la resta de l’any no en puc gaudir massa, però d’això, potser ja en parlaré un altre dia.



Sobre piscines i platges, m’han vingut al cap dues cançons. Una és sobre twistejar en una piscina, i l’altre sobre anar a la platja. No he tingut dubte de quina de les dues cançons considero, amb diferencia millor que l’altre, i és per això, que finalment és la que he penjat. La d’un duet italià dels anys 80, més seriosos del que pot semblar a primera vista, això si, sempre mirant les coses amb bon humor. Per tant, “vamos a la playa” i bones vacances als que sou de vacances. I als que no, doncs que ho porteu el millor possible.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1983
Àlbum: Righeira

Senzill: Vamos A La Playa




Més cançons i més informació.

5 comentaris:

Karamor ha dit...

Aprovecha que yo empiezo esta semana las vacaciones... nos vemos de vuelta

música: ni temps ni espai ha dit...

Comences ara?
Hi ha alguna cosa que m'he perdut? segur que si.
Ens veiem.

música: ni temps ni espai ha dit...

Ah, i bones vacances (Je, je, je)

Karamor ha dit...

Ara m'agafo dues setmanes de vacances, encara tindré una altre per després, per quan la petita neixi.

Cuídate!

música: ni temps ni espai ha dit...

Com sempre, una decisió encertada.
I per cert, es com diuen els Righeira, i ves a la platja (je, je, je)
Ens veiem. I cuideu-vos molt.