diumenge, 27 de juny del 2010

THE BLACK EYED PEAS - I gotta feeling (Live)

29/06/2010:

El cap de setmana que ve, és el concert de The Black Eyed Peas, inaugurant l’estadi de Cornellà com recinte per fer macro concerts. Aquest concert, com primers teloners, hi hauran els The Pinker Tones, grup barceloní, del que sempre penso que els he d’escoltar, però mai trobo la oportunitat (Prometo posar-hi remei en poc temps)

Desprès de The Pinker Tones, sortirà en David Guetta, amb el que The Black Eyed Peas han col·laborat en el seu últim treball, i del que ja he parlat en altres ocasions. Un “DJ” que fa unes cançons molt efectives i força recomanables, encara que últimament s’està “copiant” a ell mateix masses cops, i està posant en perill la seva creativitat. De fet, a la cançó que penjo avui, es nota descaradament la mà d’en David Guetta, utilitzant uns recursos que utilitza a les seves cançons, i tal com dic, excessivament en els seus últims treballs. Tot i això la cançó és esplèndida.

I finalment (suposo) sortiran The Black Eyed Peas, i podran demostrar el que són realment. La meva “por” és que surtin a cantar amb 4 DJ’s al darrera fent el “paperina” sent en realitat tota la música en playback. Tot i que pel que he pogut veure per la xarxa, els seus concerts, són per sort, més convencionals, i porten una grup de músics, amb algun DJ. Penjo la cançó “I Gotta Feeling” en un directe a Mèxic, un dels seus gran èxits darrerament, que a més, em serveix per “il·lustrar” la col·laboració entre The Black Eyed Peas i en David Guetta, i el que els assistents al concert podran veure i sentir.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2009
Àlbum: The E-N-D


I Gotta Feeling (live a Mèxic)

Més cançons i més informació.

2 comentaris:

Brian ha dit...

Bona! M'agrada molt aquesta cançó i sembla que la gent al concert ho passaven de meravella --- espero que a Barcelona també ho passen bé - aniras tu??
A vore si penjo alguna cosa d'ells també un cop superat la desgracia Nacional dels anglesos :(

música: ni temps ni espai ha dit...

Hola.
No no hi aniré, o millor dit, no hi he anat. Amb lo que ha passat a sudafrica, em fa por que el concert hagi esdevingut un acte de nacionalismes espanyol.
Vull pensar que els hauran aconsellat bé, i que no faran cap mencio del partit.
Salutacions,