dissabte, 23 de gener del 2010

MESH - Only Better (Alien6 remix)

23/01/2010:


Tinc un llistat de grups on hi han tots aquells grups que en algun moment he pensat que els hi de fer mes cas del que els hi faig. Són grups que considero que poden agradar-me molt, però que per unes coses o altres, mai trobo el moment d'escoltar-los amb tota l'atenció que es mereixen.

Un d'aquest grups, són els Mesh, que finalment han sortit d'aquest llistat per entrar dins del llistat de grups amb cara i ulls. I ho han fet amb el seu últim CD, A Perfect Solution, un disc que no passarà a la historia per ser un dics molt original, però que és molt efectiu. És un disc molt ben fet, ple de cançons amb força, amb bones melodies i ritmes prou sòlits i engrescadors.

A més, cal tenir present, que Mesh tocaran en directe a la Sala Bikini el proper 6 de febrer. Tot això m'ha motivat ha escriure sobre ells i a penjar una cançó del seu últim CD, Only Better, en un remix fet per Alien 6 (abans coneguts com The Nine) en un vídeo no oficial, que al final s'anima una mica més. Algun dia s'hauria de fer un debat sobre qui té el merit d'una bona cançó, si l'autor, o el remesclador. En aquest cas, com tots dos són bons, no té massa importància, i la cançó, en la versió original, és igual de bona que en el remix.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2009
Maxi: Only Better (Alien 6 Remix)



Més cançons i més informació