diumenge, 23 d’agost del 2009

DEPECHE MODE - Master & servant

23/08/2009
Un cop més btretze (gràcies) es fa ressò de la cancel·lació de mes concerts de Depeche Mode, i la cosa comença a ser massa habitual. Si seguim aquest ritme, i penjant una cançó cada cop que cancel·len un concert, hauré penjat tot el seu repertori abans que acabin aquesta accidentada gira que estan fent.

Aquest cop, el motiu de la cancel·lació torna a ser la veu d’en Dave Gahan i el lloc que ha estat víctima d’aquest infortuni, San Francisco.

San Francisco és famosa per moltes coses: els terratrèmols, les pendents dels seus carrers que van donar nom a una sèrie de televisió amb el nas més famós de Hollywood, en Karl Malden, no sigueu malpensants, i un jove Michael Douglas, que anys més tard tornaria a tenir èxit a San Francisco amb Instint bàsic, on podíem veure un altre dels mites d’aquesta ciutat, tret dels seus tramvies, que és la proliferació de diferents pràctiques sexuals.

Un dels cops que Depeche Mode ha parlat d’això, va ser a Master and Servant, on ens diuen que les relacions humanes, tant al llit com a la vida (és igual) sempre, i en diferents intensitats, hi ha un dominant i un dominat.

Bé. Us deixo el vídeo-clip d’aquesta magnífica cançó.

Que en gaudiu.
Ja sabeu, llums tancats i el so a tota canya.

ANY: 1984
Àlbum: Some Great Reward