diumenge, 20 de desembre de 2009

DAVID GUETTA

19/12/2009:

Avui m'agradaria parlar de moltes coses, ja que hi han molts temes d'actualitat, però no puc penjar cinc cançons de cop, i per tant, m'hauré contenir. He trobat una cançó que parla de dues de les cinc coses de les que volia parlar, i per tant, parlaré d'aquestes dues coses. La cançó en qüestió és "the World Is Mine" d'en David Guetta.

La primera és de mal rotllo, ja que desprès de quinze dies de reunions, els líders mundials no han arribat a cap acord ferm sobre el tema del canvi climàtic, i la veritat és que el tema és seriós de debò.

Els països rics, volen que els països pobres, no contaminin, ja que el nostre planeta, està en molt mal estat, Però els pobres diuen que els països rics han contaminat tot els que els hi ha donat la gana, i que ells també tenen dret a tenir progrés econòmic, i que sense l'ajut dels països rics, ells no pensen condemnar a la seva població a la pobresa eterna. Els països rics diuen que lo fet, fet està, i que ells no poden assumir l'ajut que reclamen els països pobres.

En definitiva, tothom veu el problema, tothom veu que s'ha de fer alguna cosa, i que s'han de deixar de fer moltes coses, però tothom vol que ho facin els altres. Tothom actua com si el món no fos d'ells, i el món és de tots, i tots hem de fer algun sacrifici.

Però els que sí tenen clar que el món és seu, són els dels Barça (i aquesta és la segona cosa de la que volia parlar) que han demostrat que el món del futbol, avui per avui, és seu.

Bé, doncs ara que ja sabem que el món és de tots, i del Barça, ja puc penjar aquesta cançó (en vídeo clip i en directe) d'en David Guetta, que utilitza un sampler de la cançó Someone Somewhere in Summertime dels Simple Minds

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2004
The World Is Mine

Més cançons i més informació

2 comentaris:

Brian ha dit...

L'unica cosa que realment saben fer els "liders mundials" sembla ser parlar, i parlar - i com més son, més parlen. Deu-n'hi-do quanta gent ha anat a Dinamarca per tan poc resultat. Eficencia Zero.
Felicitats al Barça!
L'any que ve els toca al Barnsley Football Club :)

música: ni temps ni espai ha dit...

lo de Copenhagen no té nom.
Quina pèrdua de temps!!!!!!!!!!!

I lo del Barnsley Football Club, ha veure si és veritat.
:)

Salutacions.