divendres, 25 de setembre de 2009

ELLIS BEGGS AND HOWARD - Big bubbles, no troubles

24/09/2009:

Ahir parlava de les festes de Santa Tecla a Tarragona, i avui toca parlar de la Mercè de Barcelona. Poca cosa puc dir de les festes de Barcelona, ja que les recordo bastant avorrides, i l’únic esdeveniment on participava era als concerts que es feien a la Recta de l’Estadi (quan quasi no hi havia estadi) o a la Plaça de l’Escorxador, o a qualsevol altre lloc. A part dels concerts, el que més recordo va ser el meu primer contacte amb l’absenta i veure com un amic meu, després de conèixer molt íntimament l’absenta, es va posar a caminar a quatre grapes i a dir grolleries a totes les noies.

Parlant de Barcelona, estic segur que són molts els grups que han tingut alguna relació voluntària amb la absenta ........................................................................vull dir amb Barcelona, però els primers que em venen al cap són Ellis, Beggs & Howard, que van fer el vídeo clip d’un dels seus temes pels carrers de Barcelona.

Poca cosa puc dir d’aquest grup que va tenir una vida molt curta, ja que crec que només van fer un disc. El grup estava formant per Simon Ellis, (teclista) que fins aquell moment feia disseny gràfic, i que després d’aquest grup va fer de manager o alguna cosa semblant de les Spice Girls, i també a fet coses amb la Britney Spears.

En Nick Beggs era el baixista de Kajagoogoo i per mi, el més interessant d’aquest grup, pel seu domini del Chapman Stick, i que podrem veure en acció en els dos vídeos que penjo. Un instrument que no acabo d’entendre com no ha acabat de fer-se un lloc dins dels instruments habituals d’un grup.

I per últim, l’Austin Howard que ni sé d’on venia, ni sé on ha anat.

Penjo la cançó “Big bubbles, no troubles”, en vídeo clip i en directe. Una cançó molt hipnòtica, sobretot en directe.

Ja sabeu, llums tancats i el so a tota canya.
Que en gaudiu.

Nacionalitat: Anglaterra.
Web oficial:

ANY: 1988
Àlbum: Homelands


01 - Where Did Tomorrow Go? (06' 33'')
02 - Bad Times (04' 46'')
03 - Two Lonely Hearts (02' 53'')
04 - Hungry Man (04' 20'')
05 - Ju Ju Goodbye (04' 42'')
06 - Say a Prayer (03' 07'')
07 - Why Does Living (Become a Crime)? (04' 00'')
08 - Big Bubbles, No Troubles (03' 32'')
09 - Homelands (06' 30'')
10 - I Would Die for You (04' 22'')

Senzill: Big Bubbles, No Troubles (Vídeo clip)