diumenge, 16 d’agost del 2009

GARBAGE - The world is not enough (Clip & live)

15/08/2009:

Avui fent zapping un altre cop, he tingut una doble sorpresa molt agradable. La primera és que TV3, està emetent nous capítols de “les cròniques de la Sarah Connor”, una sèrie fantàstica, (tant en el gènere com en la qualitat de l’argument) que narra el que passa entre “Terminator 2” i “Terminator 3”.

La segona sorpresa, és precisament un dels nous personatges d’aquests nous capítols dels que parlava. És un personatge misteriós, elegant, hipnòtic i fascinant, que saps, sense tenir motius aparents, que no te’n pots fiar d’ell. El personatge en qüestió, està interpretat per la cantant de Garbage, que és un dels personatges de la música, que m’ha provocat sempre més misteri i fascinació. Es tracta de la Shirley Manson, que fins i tot té el nom “perillós”.

Garbage, és un d’aquells grups que des del primer moment que els vaig sentir, vaig decidir que els hi hauria de fer més cas del que els hi he fet. I malauradament, avui en dia encara no els hi he fet tot el cas que es mereixen.

És un grup de disseny (diguem-ho clar) que fan rock o pop (no crec massa amb les etiquetes) de disseny, format per prestigiosos músics d’estudi, i una cantant que es van treure del barret. El resultat va ser sorprenentment bo, frec i potent. Tot el que he sentit d’ells, em sembla esplèndid, i tot el que he vist d’ells, també.

La cançó escollida per presentar-los, i ja que he parlat de “Terminator”, és un tema que van fer per una pel·lícula de James Bond on la Shirley Manson fa un paper en el vídeo clip, molt adient per “Terminator”. També la penjo en un directe televisiu.

Per cert. Si voleu gaudir de la sèrie “les cròniques de la Sarah Connor” en català i en versió original, ho podeu trobar aquí.

Ja sabeu, llums tancats i el so a tota canya.
Que en gaudiu.

ANY: 1999




















ANY: 2001
Àlbum: Previous Garbage (Només Promo)

















Més cançons i més informació.