diumenge, 28 de juny del 2009

CHIC - Le Freak (Live) & Good Times (Live)

27/06/2009:


Després de l’espectacle que estan oferint alguns fans, cal passar full ràpidament i tal com diu la dita castellana “El muerto al hoyo (amb tots els respectes i molta admiració) i el vivo al bollo)

Avui parlo d’un grup que farà un concert el proper 24 de juliol (espero no tronar-me a equivocar amb les dates) al Festival dels Jardins de Cap Roig i és un d’aquells grups històrics. Per mi, més històric per dues cançons que no pas per la seva carrera.

De Chic poca cosa puc dir, re més que hi han dues cançons d’ells que m’agraden molt, i que el seu bateria, Tony Thompson va ser membre de The Power Station, i seu baixista, en Bernard Edwards, va ser el productor del mateix grup, i posteriorment el baixista. També va ser productor de molts altres. I que en Nile Rodgers, va ser productor de molts.

Penjo “Le Freak” original de l’època. Tot un document.També penjo un directe de “Good Times” del 2007, ja que deu ser lo més semblant al que es podrà veure aquest estiu. Per cert, aquest tema, en el seu moment va generar el rap més famós de la historia amb aquella frase cèlebre “ASEREJÉ”. Tant popular es va fer aquest rap, que ara seria difícil interpretar aquesta cançó, sense fer un fragment d’aquest rap.
Ja sabeu, llums tancats i el so a tota canya.
Que en gaudiu.

ANY: 1978
Àlbum: C’est Chic.


Senzill: Le Freak








ANY: 2007Good Times (Directe 25.08.07 – Noruega)