divendres, 17 de juliol del 2009

MADONNA - Like a prayer

17/07/2009:


El proper dimarts la Madonna farà un “concert” a Barcelona, però malauradament, aquesta no és la notícia. La notícia és que la reina del pop, ha suspès la seva actuació a Marsella, per la mort d’un operari mentre muntava l’escenari de la diva de l’ambició rossa. Avui no és dia per xerrar més d’aquesta cantant. Segur que tindrem més ocasions per parlar d’ella.

Aprofito per penjar una de les seves millors cançons, segons el meu parer, i potser una de les seves cançons més adients amb la mala notícia d’avui, "Like a prayer".

Tot i la mala noticia, la mort d’un treballador sempre ens hauria de fer pensar, ja sabeu, llums tancats i el so a tota canya.
Que en gaudiu.

ANY: 1989 
Àlbum: Like a Prayer
























Maxi: Like a prayer


























4 comentaris:

música: ni temps ni espai ha dit...

btretze ha dit...
Quan vaig llegir la notícia per internet em pensava que havia caigut durant el concert i se'm van posar els pèls de punta.

Realment la Madonna no em convenç però crec que sempre ha fet el que li ha donat la gana i se n'ha anat ensortint prou bé.

Tot i això (que no m'agrada gaire), m'estic plantejant passar-me pel Lluís Companys el mateix dimarts i veure si a la reventa trobo alguna cosa barata-barata per a veure l'espectacle ja que encara hi ha entrades a la venta i tots aquells que n'havien comprat de més per a treure'n benefici se les hauran de menjar amb patates.
18 de juliol de 2009 11.29

música: ni temps ni espai ha dit...

música: ni temps ni espai ha dit...

Hola btretze.

A mi lo dels accidents de treball, sempre m’afecta molt, ja que en el 95% dels casos, segurament s’haurien evitat si l’empresa posés interès realment en evitar-los. Però sempre “juguem” amb allò de “a mi no em passarà” o “Aquí no passarà”.

A mi la Madonna m’agrada, encara que mai em compraria un disc seu (un “greatest hits” seleccionats per mi, potser sí que el compraria) i difícilment aniria a un concert d’ella (entrada VIP i gratuïta, potser sí que hi aniria)

Si finalment, vas a l’estadi, ja ho explicaràs.

Per cert, aquells que volen fer benefici amb les entrades, es mereixen menjar-se-les amb patates .......... crues i sense pelar.

Salutacions.

18 de juliol de 2009 16.52

música: ni temps ni espai ha dit...

btretze ha dit...

Al final res... Hi havia d'anar amb una amiga que es va trobar malament.

Tot i això, em van dir que segons on estaves no es veia res i que fins i tot se sentia malament.

Així que potser millor haver estalviat els diners per altres "capritxos"

23 de juliol de 2009 23.38

música: ni temps ni espai ha dit...

música: ni temps ni espai ha dit...

Segur que sí.

Arigato (es diu aixì?)

23 de juliol de 2009 23.59