dissabte, 2 de gener del 2010

DEAD OR ALIVE - You spin me round (like a record) (clip/actuació/directe)

02/01/2010:

L'altre dia, tota la família varem anar al cinema a veure una pel·lícula que la meva filla gran volia veure. Es tracta d'"Alvin y las ardillas 2". A més, va ser el primer cop que la meva filla petita tenia l'experiència d'anar un lloc "amb la tele molt gran i que tot feia molt soroll". Les dues van sortir super-mega-contentes i emocionades amb la pel·licula, que personalment crec que és imfumable, fins i tot per la canalla, però a elles els hi va agradar.

Per mi, la sorpresa va ser al final de la pel·lícula, quan els sis esquirols protagonistes, canten la cançó "You spin me round (Like a Record)" de Dead Or Alive. Cançó que segur que més d'un hem ballat durant una nit de cap d'any, ja que desperta el cantó més "petardo" que tot portem dintre. I això ho dic com a compliment, ja que de tant en tant, tots hem de passar una estona, essent superficial i banals, i passar-nos-ho bé, sense més sentit que la diversió pura i dura. Personalment, l'he ballat tants cops com he pogut, ja que considero que és una cançó genial.

Penjo tres vídeos. El primer és el vídeo-clip oficial. La segona és un playback, i finalment un vídeo en directe, tocant la versió maxi (Dubto molt que el so, sigui en directe. Segur que algú ha fet un muntatge) Com apunt final, dir que m'agrada molt la forma de cantar del lider d'aquest grup (si és que és un grup!)

Ah, per cert, bon any a tothom.
Si ho sentiu, ho hauríeu de fer amb els llums tancats i el so, tant fort com pugueu.

ANY: 1985
Àlbum: Youthquake







You Spin Me Round (Like A Record) Playback



You spin me round (Performance Mix)(Live)

Més cançons i més informació

DEAD OR ALIVE

Nacionalitat: Anglaterra.
Web oficial: http://www.deadoralive.net/index.html
Webs d'interès: http://en.wikipedia.org/wiki/Dead_or_Alive_(band)

ANY: 1985
Àlbum: Youthquake



02 - I Wanna Be A Toy
03 - D.J. Hit That Button
04 - In Too Deep
05 - Big Daddy of the Rhythem
06 - Cake And Eat It
07 - Lover Come Back To Me
08 - My Heart Goes Bang
09 - It's Been A Long Time

Senzill: You Spin Me Round (Like a record)


02 - Misty circles

Maxi: You Spin Me Round (Like a record)



01 - You spin me round (Performance Mix)
02 - Mighty Mix (Part 2)

dimecres, 30 de desembre del 2009

JAPAN - Visions od China (Clip / Live)

30/12/2009:

Ja fa alguns anys, vàrem ser pocs, els que ens vàrem emportar les mans al cap, quan el COI va concedir a la Xina, l'organització dels J.J.O.O. de 2008. No podíem entendre com era possible que es donés l'"honor" d'organitzar uns J.J.O.O. a un estat que es passa per l'arc del triomf els drets universals de les persones.

Més tard encara vàrem ser menys, molts menys, els que ens vàrem emportar les mans al cap, veient com els governs occidentals decidien mirar en un altre direcció, i van anar "encantats-de-la-vida", a la festa d'inauguració dels J.J.O.O. organitzada pel govern xinès, i és que no es podia "molestar" al gegant asiàtic, que és un mercat emergent molt important i militarment molt poderós. Així doncs, per qüestions mercandilistes, per qüestions de cèntims, ningú va gosar aixecar la veu, i tots van aplaudir la festa del govern xinès, oblidant-se del tot del poble xinès (i el que no és xinès), que és qui pateix la política d'un estat tot-poderós i tirà.

Molts dels que van trobar encertat que els governs occidentals assistissin a la "festa" xinesa, s'enganyaven, dient que això portaria irremediablement a una obertura democràtica, i per tant al reconeixement dels drets elementals de les persones.

Un anys desprès dels J.J.O.O. i ara, amb el pas del temps, i desprès de l'execució d'un occidental (sembla que pels governs occidentals, és més valuós un presumpte traficant de drogues que no pas uns quants estudiants o activistes polítics xinesos, o sota influència directe del govern xinès) veiem que tots els que es creien allò de les "reformes democràtiques" eren en el millor dels casos, uns innocents, i en el cas dels que tenen o tenien influència política o social (des de la militància política o des des llocs de responsabilitat en les diferents administracions publiques) eren uns innocents irresponsables que van donar cobertura internacional a un govern tirà davant dels seus ciutadans oprimits.

Els que van tenir una mica de remordiments, van intentar amargar-ho tot darrera d'algun acte de suport al poble del Tibet, però van acabar donat suport a tirà, i tot per poder tenir mà d'obra barata (xinesa), i poder introduir els "nostres" negocis a la Xina.

Algú dirà que s'ha de tenir paciència, i que aquestes reformes democràtiques ja arribaran. Estic d'acord. Amb el temps, tot arribarà, però no calia cap complicitat amb cap govern que es passa els drets humans pel forro dels cullons. Tot sigui per la pasta.

El que pot haver passat, és que es creguessin la visió "glamourosa" que va fer Japan al principi dels anys 80, sobretot amb els seus àlbums "Tin Drum" i el directe "Oil on Canvas", dels quals penjo la mateixa cançó, "Visions of Chine" en Vídeo Clip i en Directe.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 1981
Àlbum: Tin Drum


Senzill i Maxi: Visions of China


Visions Of China

ANY: 1983
Àlbum: Oil On Canvas


Visions Of China (Live)

Més cançons i més informació

dilluns, 28 de desembre del 2009

SPANDAU BALLET

28/12/2009:


Gràcies a les futes d'aigua que he patit aquests darrers mesos, he hagut (i he de fer encara) reformes a casa.

Per altre banda, la visita d'un amic meu a aquest blog, va fer que em fes uns suggeriments que he decidit seguir, i per tant, he de fer reformes al blog, que podria ser que comportés alguna molèstia a algú que em segueixi, i és per això que demano disculpes.

Tot això de fer reformes, m'ha fet recordar a Spandau Ballet, que van titular "Reformation" a una de les seves cançons a l'any 1981. També li van posar aquest nom a la seva casa editora. No en van tenir prou i van titular "Reformation" a un triple CD amb remixes, directes i rareses. I finalment, la seva actual gira de retrobada, també es diu "Reformation Tour".

Com aquest magnífic tema, no va ser single, he hagut de fer jo el vídeo.

Reformation (Vídeo no oficial per ntne)

Més cançons i més informació