dissabte, 5 de febrer del 2011

COLONY 5 - Black

05/02/2011:

Avui toquen a la Sala Bikini de Barcelona, Covenant, un grup suec, del que hauré de parlar un altre dia, ja que avui vull parlat de Colony 5, un altre grup suec que els hi fan de teloners.

Colony 5, és un grup suec de música electrònica que fan cançons pop amb unes bases rítmiques força interessants, i unes melodies bastant encertades. Segueixen quasi tota la normativa establerta per ser catalogats dins de les diferents etiquetes que hi han dins de la música electrònica no agressiva. Són un trio amb la típica (i antiquada per mi) formació d’un cantant i dos teclistes, que normalment no toquen massa, ja que amb l’excusa de ser un grup tecno, doncs ja és normal que no toquin massa(cosa que no comparteixo gens) No sé si és el seu cas, ja que mai els he vist tocar (i avui, malauradament, tampoc els veuré) però si és el normal en grups d’aquest estil. El que he vist d’ells, m’ha recordat molt a Elegant Machinery, S.P.O.C.K. o els mateixos Covenant Tots semblen tallats pel mateix patró, potser Covenant són els que musicalment es diferencien més, però a sobre l’escenari, tots m’han semblat iguals. Dos teclistes “tocant” i un cantant que no sap ballar, i que es dedicar a fer “saltets” per animar a la concurrència. En aquest sentit, són els S.P.O.C.K. els que són una mica diferents i més originals. De fet, fins i tot es vesionegen entre ells, ja que Colony 5 ha fet com a mínim una versió d’una cançó d’S.P.O.C.K.,i fins i tot, aquestes dues bandes, fan referència a la saga de Star Trek en el nom del grup. No m’estranyaria gens que fins i tot, hi hagi algú, que hagi format o formi part de les dues bandes. 

El fet que musicalment s’ha semblin i que uns recordin als altres, no vol dir que siguin iguals. Per mi S.P.O.C.K. són força bons i Colony 5, prometen molt i sempre estan el llistat de grups per escoltar urgentment amb moltes possibilitat d’aconseguir un lloc entre els escollits de la meva discoteca, mentre que Covenant no acaben de . . .  no sé . . . . els hi falta una mica de pebre. I Elegant Machinery, de moment, han sortit del llistat de grups per escoltar.

Volia parlar de Colony 5, i he acabat parlant de 4 grups. Avui es el dia de Colony 5 primer i després de Covenant que de moment, són els que tenen més èxit comercial i gaudeixen de més prestigi, però jo, avui penjo una cançó de Colony 5, “Black” on podem veure que fan unes cançons pop més que correctes, amb un so elèctro-pop força ben construït i que en treballs posteriors, han fet més contundent i fosc, donant solidesa a la seva “carrera”.

Si algú veu aquest vídeo, que ho faci amb els llums tancats, i el so a tota canya, i si encara es a temps, si pot, que vagi al concert, tot i que falten molt poques hores.

ANY: 2003
Àlbum: Structures














CD Single: Black


















Més cançons i més informació.  


COLONY 5

Nacionalitat: Suècia

ANY: 2003
Àlbum: Structures














01 - Hate
02 - Synchronized Hearts
03 – Black
04 - The Zone
05 - God
06 - Is She Scared?
07 - It Was Only a Dream
08 - Reinforcements
09 - She's a Planet
10 - Unaware
11 - Band of Brothers
12 - Future
  
CD Single: Black

01 - Black (Radio Edit)
02 - My World
03 - Black (Club Edit)
04 - Hate (Single Edit)
05 - Black (Suess Mix) Remix - Mirko Suess
06 - Black (Giana Mix) Remix - Alice In Videoland
07 - Black (DJ RAM Mix)

dijous, 3 de febrer del 2011

COVENANT


Nacionalitat: Suècia

ANY: 2013
CD: Leaving Babylon


01 - Leaving Babylon
02 - Prime Movers
03 - For Our Time
04 - Thy Kingdom Come
05 - I Walk Slow
06 - Ignorance & Bliss
07 - Last Dance
08 - Auto (circulation)
09 - Not To Be Here
10 - Leaving Babylon II

CD-Single: Last dance


02 - We Go Down
03 - Last Dance (MODULATE Remix)
04 - I Scan the Surface
05 - Last Dance (Version)
06 - Slowdance