dissabte, 15 de gener del 2011

JAPAN - The art of parties (Live) / Canton (Live)

15/01/2011:

Encara commocionat pel la mort d'en Mick Karn, torno a parlar d'ell, ja que el proper dissabte, 22 de gener, a València (on, sinó?) és farà un concert benèfic en favor de la família del genial baixista, ja que aquest va morir sense nedar precisament a la abundància. Coses de la seva radical honestedat artística.

Aquest concert homenatge a Mick Karn, comptarà amb la participació de músics mítics de l'escena musical valenciana, que a principis de la dècada dels 80, va esclatar amb l'aparició de tot un seguit de grups molt interessants. Alguns amb més sort comercial que altres, però tots tenien la seva cosa. Participen musics que varen estar a Comité Cisne i a Glamour.Aquest últim, un grup molt bo, que malauradament no van continuar, amb unes cançons inoblidables. Alguna d'aquestes cançons, tenien una línia de baix, clarament inspirada en les línies de baix característiques d'en Mick Karn.

Un altre del músics que participa en aquest homenatge, va ser membre de Video, Un altre grup valencià, que va tenir més sort comercial, però que també van desaparèixer de cop. D'aquest últims, m'agradaria destacar, que vaig poder veure un directe televisiu d'ells, i em van deixar bocabadat, per la gran qualitat d'aquell directe.

Un concert que té molts al·licients per anar-hi, que que recomano tranquil·lament. En altres temps, amb uns quants anys menys, i amb menys responsabilitats familiars i sobretot, amb menys responsabilitats econòmiques, no m'ho hauria pensat dos cops, i de cap, cap a València, ciutat per la que sempre he sentit una profunda debilitat i que em té el cor robat, si menys no, durant aquells anys 80/90, que més d'un cop, hi havia anat a fer la ruta “bakalaera” d'aquells moments, o havia anat a veure s grups que passaven “olímpicament” de llarg de la estirada i snop ciutat de Barcelona. Podeu trobar mes informació sobre aquest acte al Facebook

Com el concert / festa / homenatge es a Mick Karn, penjo una cançó de Japan en un directe, “Canton” una cançó instrumental, on es pot apreciar la magnífica tècnica d'en Mick Karn. Prèviament penjo un altre, on se'l pot sentir perfectament, i veure també la seva particular forma de moure's per l'escenari.

Si algú escolta aquesta cançó, que ho faci amb els llums tancats, i el so a tota canya.

ANY:1983
Àlbum: Oli on canvas


































GLAMOUR

ESPERANT EL SEU MOMENT.

VIDEO

ESPERANT EL SEU MOMENT.