dimarts, 10 d’abril del 2018

MESH – Crash


10/04/2018: Alemanya desautoritza a la ¿justícia? espanyola amb el cas de rebelió del MHP Carles Puigdemont



El passat dijous, la justícia alemanya va deixar en llibertat sota fiança al Molt Honorable President Carles Puigdemont, ja que com era d’esperar, no va saber veure per enlloc cap motiu per acusar-lo de rebel·lió. És difícil trobar aquest delicte en algú que és el cap visible d’un moviment popular, i que en cap moment a fet us de la violència, i nomes aquells que volen veure, faran el que calgui per auto justificar-se, i veuran violència allà on la vulguin veure.



Els espanyols veien en la justícia alemanya l’aliat perfecte per cometre una injustícia flagrant, però s’han trobat amb un estat, l’alemany, on la justícia si sembla que sigui independent. És veient com aquell caçador que finalment ha capturat, sense importar-ne com, la presa que tant desitjava i que sempre se li escapava. Ja havien contractat al taxidermista i al fuster per fer el marc on exposarien públicament a aquell que consideren el culpable de la ofensa . . . és que encara no se que es ofèn tant.



En definitiva, que la justícia alemanya els ha donat una bona bofetada amb la mà oberta en tota la cara, i els ha deixat en evidencia davant de, siguem moderats, el poble europeu.
 



És per això que avui escullo la cançó Crash del grup anglès, Mesh.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i el so a tota canya.
Què en gaudiu.
Fem república i llibertat presos polítics.

ANY: 2006
Àlbum: We collide



Senzill: Crash