dijous, 1 d’abril del 2010

NITZER EBB - Once you say

01/04/2010:

Des del passat Nadal que vull fer aquesta entrada, però un dia per una cosa, un dia per altre, no ho he pogut fer, i ara ja faig l’entrada fora de temps, però m’és igual, ja que m’he currat un vídeo, i per tant peti qui peti, faig l’entrada.

El motiu de la mateixa, era la notícia que Nitzer Ebb, serien els teloners de Depeche Mode durant el mes de gener de la seva gira europea, i això em donava peu a parlar de la relació que hi ha entre els dos grups, que representen parts tan diferents de la música electrònica.

La relació, que jo sàpiga va començar quan Nitzer Ebb van ser els teloners de Depeche Mode a la gira del “Music for the masses”. La cosa no es va quedar aquí, ja que a la gira del “Violator”, Nitzer Ebb va tornar a ser els teloners de Depeche Mode. Per tant aquest gener del 2010, és com a mínim, el tercer cop que Nitzer Ebb fan de teloners de Depeche Mode. Tot i que sembla que la amistat entre ells és forta i tenen una molt bona relació, aquesta repetició de teloners, potser es deu a que Martin L. Gore, sembla que ha dit en mes d’una ocasió, que el directe que més li agradava era el de Nitzer Ebb.

Però el suport que Depeche Mode a donat a Nirtzer Ebb no s’acaba aquí. En el Vídeo clip "Enjoy the silence", dos dels quatre nois de Depeche Mode porten samarretes del “Belief” segon LP de Nitzer Ebb. Un altre cosa amb la que es demostra aquesta relació, és que l’Alan Wilder ha estat co-productor de Nitzer Ebb i recentment, a fet un Remix de la cançó “I Am Undone” de l’últim CD de Nitzer EBB. I a més, en Douglas McCarthy, el cantant de Nitzer EBB a participat en dos temes de Recoil, el projecte en solitari de l’Alan Wilder. De fet, Recoil, ha aprofitat la gira de Nitzer Ebb d’aquest 2010, per presentar el seu àudio-visual “A Strange Hour”.

Per acabar, o que jo sàpiga i recordi, en l’últim CD de Nitzer Ebb, hi participa en Martin L. Gore, fent els cors de la cançó que avui penjo (brutal i insuperable, com acostumen a fer Nitzer Ebb). Com he dit al principi, he hagut de fer jo el vídeo. Ho sento.

Si escolteu aquesta cançó, s'hauria de fer amb els llums tancats i amb el so a tota canya.

ANY: 2010
Àlbum: Industrial Complex


Once you say



Més cançons i més informació