dilluns, 16 d’abril del 2018

X-PRESS 2 – Lazy (feat. David Byrne)

16/04/2018: Parada voluntària per mandra


Un dia vaig decidir para la meva activitat al blog, hi ho vaig fer per 3 motius. Un dels dos motius era que vaig començar a tenir mandra de posar coses. Se’m feia molt passat començar a escriure i buscar documentació sobre el que escrivia i sobre la cançó que acompanyava l’escrit. A mes cada cop es feia més difícil trobar una cançó adient pel que volia escriure, i que complís la condició de ser una cançó que m’agrades especialment. Seia davant de l’ordinador i començava a buscar la cançó, i en el millor dels casos trigava un parell d’hores en trobar-la. Un cop trobada, calia buscar documentació de quan s’havia enregistrat i informació de l’àlbum on era enregistrada (i si era una versió, encara es complicava mes la cosa)

Un cop tenia tot, havia de començar a escriure sobre el que volia dir, però ja estava cansat, i ho deixava per l’endemà. Això es traduïa en que l’endemà, per qualsevol raó, no podia escriure, i per tant aquella cosa que volia comunicar, ja havia deixat de ser actualitat.

Bé, ara que tinc la necessitat de tornar a escriure, em trobo amb el mateix problema, i per tant he hagut de pensar com solucionar la qüestió. La solució, la deixarem per un altre escrit, i les altres dues raons per deixar d’escriure, també.


La cançó d’avui, és “Lazy” de X-press 2, cantada per en David Byrne, cantant dels Talking Heads. X-press 2, crec que són uns DJ’s que es dediquen a fer cançons (Això de “crec” es molt delator de per on va la solució que he trobat per traurem la mandra de sobre) i que en tenen unes quantes que m’agraden. Si a sobre hi participa en David Byrne, doncs millor, tot i que no sóc cap seguidor d’en David Byrne, i que hi ha moltes coses de ell que no m’agraden, n’hi ha d’altres que m’agraden molt, i li tinc molt respecte, ja que crec que és un músic honest i fidel a ell mateix, que procura sobretot no avorrir-se a ell mateix, entre d’altres coses per aquella dosi que té de bogeria.
 

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i el so a tota canya.
Què en gaudiu.
Fem república i llibertat presos polítics.

ANY: 2002
Àlbum: Muzikizum


Senzill: Lazy